Mnogi bi rekli da je udajom za princa Harija Megan Markl definitivno "upala kašika u med". Međutim, nakon njihovog intervjua kod Opre Vinfri saznalo se da nije baš sve bilo tako "med i mleko". Naprotiv!

Zbog neizdržive situacije, oni su se i odrekli titula i odselili u Ameriku, no, u intervjuima su nastavili da otkrivaju pojedinosti iz života u palati. Nakon brojnih udaraca koji su naneli kraljevskoj porodici, sada su oni ti koji su se našli "na tapetu" i to zbog knjige "Osveta" Toma Bovera koja je otkrila niz zanimljivih detalja o kojima javnost nije znala ništa.

Megan Markl navodno je bila u vezi kada je upoznala Harija.
Sipa USA / ddp USA / Profimedia 

Tako je autor pisao o nesuglasicama između Kejt i Megan, i otkrio da je Kamila Parker bila ta koja je dala rasistički komentar na račun malenog Arčija. Ipak, Bover se dotakao i života Marklove pre Harija i otkrio da je ona bila u dugoj vezi kada je upoznala princa.

U knjizi "Osveta" opisan je sukob Megan Markl i Kejt Midlton.
Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia 

Megan je tada živela u Torontu sa tadašnjim dečkom Korijem Vitielom koji je po zanimanju kuvar, a u to vreme i te kako je sklapala prijateljstva sa Britancima. Jedna od novopečenih prijateljica bila je Vajolet von Vestenholc, inače Harijeva prijateljica iz detinjstva. One je tada bila publicista za Ralph Lauren, a Megan je nosila reviju njihove odeće na turniru u Vimbldonu.

Kako se navodi u knjizi, Marklova ju je tada svim silama nagovarala da je "smuva" sa Harijem, odnosno da organizuje sastanak na slepo. Autor je istakao da su njeni problemi bili poznati svim glumcima koje u srednjim tridesetim i dalje nisu bile u braku, a to su strah od samoće, ali i lična i finansijska nesigurnost.

Instagram, Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia Pogledajte kako je megan izledala pre

Bover je naveo i kako ne iznenađuje njena zaokupljenost "da se bogato uda", odnosno da nađe muža i ujedno novčanu sigurnost.

U knjizi je takođe navedeno kako je Vajolet pre nego ih je spojila princu poslala Meganinu fotografiju. Kada je reč o njenom tadašnjem dečku, Bover je naveo kako u trenutku kada je glumica upoznala Harija njihova veza nije napredovala, ali su i dalje živeli zajedno.

Megan Markl raskinula je sa kuvarem kada je upoznala Harija.
DPPA / ddp USA / Profimedia 

Princ je nakon upoznavanja s Megan došao u Toronto i tamo proveo dve nedelje nakon čega je Marklova tadašnjem dečku Vitielu rekla kako je njihova veza gotova. Autor je naveo kako je kuvaru laknulo jer mu poslednji meseci sa njom nisu bili prijatni, ponajviše zbog njenog stalnog pritiska da zarađuje više, a da li u svim tim pričama ima istine, ostaje da vidimo.

Megan Markl navodno je želela da se uda za Harija kako ne bi razmišljala o parama.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!