Ruska manekenka Natalija Vodjanova sa razlogom važi za jednu od najlepših žena sveta. Lepa manekenka i nakon petoro dece izgleda kao da nikad nije bila trudna, i aktivno se bavi modelingom, te ne čudi što je i dalje nosilac brojnih velikih revija.

Lepa plavuša je jedna od retkih koja može da se pohvali da danas zaista živi život iz bajke, te da je ispunjena na svim planovima, ali daleko od toga da je sreću i blagostanje dobila "na tacni". 

Rođena u siromaštvu

Vodjanova je rođena 1982. godine u Gorkom u Rusiji, u veoma siromašnom kraju i veoma siromašnoj porodici. Rasla je sa dve polusestre, Kristinom i Oksanom, od kojih je jedna obolela od cerebralne paralize, a otac ih je napustio kada je Natalija bila baš mala.

Da bi imali čime da se hrane, Natalija, majka i zdrava sestra su na pijaci prodavali voće i povrće i skoro sav novac davali su za obolelu sestru. Težak život za Nataliju trajao je do njene 15. godine, kada ju je jednom prilikom, baš na toj pijaci, primetio agent iz jedne modne agencije i promenio joj život.

Sa pijace na pistu

Natalija je ubrzo počela da radi u jednoj ruskoj modnoj agenciji, a za samo dve godine je uspela da zaintrigirala svetsku modnu scenu. U Pariz se preselila kada je napunila 17 godina, modne ponude su samo pljuštale a ova lepotica je dobila i nadimak Supernova.

Za kratko vreme postala je jedan od najtraženijih i najplaćenijih modela. Milionski ugovori, naslovne stranice za "Vogue" i druge magazine, bila je zaštitno lice za svetskih brendova kao što su "Gucci", "Prada", "Chanel", "Versace", "Hugo Bos"... Natalija je bila treći najuspešniji model sveta i uspela je da zaradi 20 miliona dolara.

Natalija Vodjanova radila je za velika kompanije u svetu mode.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Privatni život

Natalijin privatni život je i te kako zanimljiv. Nakon velikog uspeha u modnoj industriji udala za milijardera Džastina Portmana, sa kojim ima troje dece. Njihova ljubav je često isticana kao moderna bajka, s obzirom na to da je on bogataš plemićkog porekla, a ona iz siromašne porodice.

Natalia Vodijanova je bila u braku sa Džastinom Portmanom.
- / SGP / Profimedia 

Ipak, posle devet godina braka, Natalija je rešila da ostavi Džastina, a razveli su se u neprijatnim okolnostima.

- Osećao sam se kao iznošena Luj Viton torba, ponašala se prema meni kao da me se stidi. Kada je razvod okončan, ja sam otišao na rehabilitaciju od svega. Posle kada smo se čuli, rekla mi je da joj uopšte ne nedostajem i da joj ne pada na pamet da ponovo budemo familija - izjavio za medije Džastin nakon razvoda.

Da zlo bude još gore, Portman je završio u psihijatrijskoj bolnici na rehabilitaciji nakon svega.

Nakon razvoda upoznala je svog "princa"

I dok je njen bivši princ na belom konju tugovao, Natalija se vrlo brzo snašla. Započela je vezu sa francuskim milijarderom Antonom Arnoom čije bogatstvo procenjuje se 84 milijarde dolara što ga čini jednim od najbogatijih ljudi na svetu.

Natalija Vodjanova je sreću našla veoma brzo nakon razvoda.
Veeren Ramsamy-Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia 

Natalija je u braku sa njim dobila dva sina Maksima i Romana, a dugogodišnju vezu krunisali su venčanjem na jesen 2020. u septembru na intimnoj ceremoniji u Parizu.

Manekenka je na svom Instagram profilu tada objavila fotografiju i kratak snimak sa venčanja, na kojima smo mogli da vidimo kako par izlazi iz opštine, a već na prvi pogled bilo je jasno da je cela ceremonija bila vrlo romantična i šik, baš kako i zamišljamo mala francuska venčanja.

Natalija Vodjanova udala se za drugog supruga u veoma jednostavnom izdanju.
Natalia Vodianova / East2West News / Profimedia 

Njen sadašnji suprug je izvršni direktor brenda Berluti i deo LVMH grupacije koja je u vlasništvu njegove porodice.

Natalija nakon pet trudnoća ima savršenu figuru, aktivna je u humanitanrim akcijama, ima modne agencije koje izvlače devojke iz siromašnih krajeva do pista poznatih dizajnera.

Natalija Vodjanova aktivna je u humanitarnom radu.
MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Poznata po tome što se zalaže za prava osoba sa autizmom. Kada su njenu sestru izbacili iz kafića jer je imala neartikulisano ponašanje, Natalija je iskoristila svoju popularnost i pokrenula niz dobrotvornih akcija, koje su imale cilj da osveste ljude da počnu da prihvataju osobe sa posebnim potrebama u svom okruženju.

A kako lepa manekenka danas izgleda, pogledajte u galeriji galeriji u nastavku teksta:

Instagram Evo kako danas izgleda Natalija Vodjanova

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!