Pevačica Šer otkrila je na Tviteru jednu od svojih najvećih trauma i još jednom se osvrnula zbog čega je bitno da žene imaju pravo na prekid trudnoće ukoliko je to potrebno.

76-godišnja muzička legenda doživela je tri pobačaja, od kojih je prvi bio kada je imala samo 18 godina. Da zlo bude gore u tom trenutku bila je sama kod kuće.

- Kada sam bila mlada imala sam 3 pobačaja. Prvi sa 18. Bila sam sama u našoj kući. Soni je došao i zatekao me dok jecam i ljuljam se na podu. kada sam imala drugi, vrištala sam od bolova, nisam čak mogla da prestanem čak ni u liftu. Doktor me je poslao direktno u bolnicu gde su me operisali. Šta bi se sa mnom dogodilo danas? - zapitala se pevačica aludirajući na presudu Vrhovnog suda protiv prava na abortus poništenjem Roe protiv Vejda.

Njeni pratioci bili su iznenađeni njenim priznanjem, a Šer je otkrila da je mislila da ovako nešto nikada neće podeliti ni sa kim.

- Majke, sestre, tetke, rođaci, najbolje prijateljice… nijedna žena nije sigurna u Americi. Uskoro nijedna zdrava osoba neće biti sigurna, dodala je ona.

Šer je otkrila da je imala 3 spontana pobačaja.
Shutterstock 

Inače, Šer je kasnije u životu dobila dvoje dece. Prvo dete sada Čeza Bonoa dobila je sa 22 godine, a kasnije je na svet došao i sin Elijah Blu Olman kog je dobila u braku sa pokojnim suprugom Gregom Olmanom.

Pevačica je u prošlosti govorila o svojim pobačajima dok je pokušavala da sa Sonijem Bonom dobije dete i celokupan proces opisala kao "noćnu moru".

- To je spontani pobačaj, nešto što spontano abortira fetus. To se naziva i ljuta materica. Posle trećeg puta, postalo je noćna mora. Ljudi bi mi čestitali jer sam bila trudna, a onda ne bih bila, a onda bi rekli: "O, tako nam je žao." Pomislila sam: "Bože, ne želim da čujem ovo više", rekla je za časopis Parade 2010, a prenosi PageSix.

Inače, Čez Bono, rođen je kao devojčica ali je promenio pol, a legendarna pevačica nedavno je priznala da se ispočetka teško nosila s njegovom promenom pola. On se na promenu pola odlučio 2009. godine kad je shvatio da je muškarac zarobljen u ženskom telu. Službenu potvrdu o promeni pola dobio je u martu 2012. godine i od tada se u svim dokumentima vodi kao muškarac.

Čez Bono rođen je kao žensko.
- / Coleman-Rayner / Profimedia 

O problemima s kojim se nosio pre operacije prvi put je otvoreno progovorio u intervjuu kod Opre Vinfri 2011. godine.

"Život je bio jako težak pre operacije, pogotovo kada sam prolazio kroz pubertet. Nisam znao kako ispuniti tuđa očekivanja i osećao sam se kao da me vlastito telo izdaje. Od atletski građene devojčice postao sam žena s oblinama i to me je užasavalo", kazao je tada.

Šer je priznala da se u početku teško mirila sa tranzicijom sina.
Shutterstock 

Čez se nakon transformacije dugo borio s viškom kilograma, ali danas je zadovoljan svojim izgledom, a kako se menjao tokom godina i kako je izgledao kao Čestiti pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

- / Everett / Profimedia, rac / Mavrixphoto / Profimedia Čez Bono

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!