Erol Mask ne prestaje da šokira javnost. Kao da nije bilo dovoljno što se nedavno saznalo da je svojoj pastorki Jani napravio drugo dete, nego sada javno nudi svoju spermu bogatim gospođama kako bi "stvorio novu genereciju Maskovih".

"Imam kompaniju u Kolumbiji koja želi da doniram spermu za oplodnju visokoklasnih Kolumbijki jer kažu: 'Zašto ići kod Elona kada mogu da idu kod prave osobe koja je stvorila Elona Maska", rekao je Erol sav ponosan.

Doduše, on je dodao da mu za to nije obećana nikakva nadoknada, ali ako bi pristao dobio bi i druge pogodnosti.

Erol Mask želi da donira spermu bogatim damama.
GIANLUIGI GUERCIA / AFP / Profimedia 

"Nisu mi ponudili novac, ali su mi ponudili prvoklasno putovanje i hotelski smeštaj sa pet zvezdica i sve te stvari", rekao je on. No, iako bi zdravorazumno bilo odbiti tako nešto, Erol na ovu ponudu kaže "što da ne".

"Zašto ne bih imao još neko dete", rekao je i dodao onu staru, "na Zemlji smo da se razmnožavamo".

Naravno, nije trebalo mnogo da se na mrežama digne i "kuka i motika", odnosno da se zaređaju negativni komentari.

"Zabraniti ovom čoveku da govori", "Baš si ti odgovoran za Ilona Maska a maltretirao si ga", "Baš je to ono što nam treba - još poremećenih perveznjaka", glasil isu neki komentari...

Erol Mask ima visoko mišljenje o sebi.
Youtube 

Mnogima nije promaklo ni to što Erol sebe smatra "frajerčinom i izvrsnim genetskim materijalom", te da "pravi lepu decu", što je došlo kao kec na deset, s obzirom da je Ilon poslednjih dana meta ismejavanja upravo zbog svog tela na plaži koje nije u najboljoj formi, te mu se mnogi rugaju zbog "pilećih grudi i deformisanog stomaka".

Doduše, nije da ni njegov sin ne ide sličnim koracima kao i njegov otac. Naime, nedavno se najpre saznalo da je sa bivšom partnerkom Grajms krajem prošle godine dobio još jedno dete i to kada je uveliko bio u novoj vezi, a potom se nedavno pojavila informacija da je sa jednom od rukovodilaca svoje firme dobio blizance.

Zbog svega su mnogi mišljenja da Maskovi žele da "oplode planetu", a njihovi postupci naišli su na osudu mnogih. Čak i Maskov sin nije štedeo slavnog oca i istakao da jedva čeka da promeni ime kako ne bi imao nikakve veze sa njim. On je takođe otkrio da je transrodna osoba te da želi da promeni pol.

Ilon Mask i Grajms su dobili dete u tajnosti.
Gene Blevins / Zuma Press / Profimedia 

Kada je reč o Erolu, Ilonova majka Maje već je u nekoliko navrata pričala o životu sa njim, pojasnivši da je godinama trpela torturu sve dok nije imala dovoljno snage, ali i sredstava da ga napusti.

Erol se inače i javno hvalio nasilnim trenucima u Južnoj Africi. Otkrio je da je pucao i ubio tri osobe koje su provalile u njegovu kuću u Johanezburgu. Prvobitno je optužen za ubistvo iz nehata, ali je na kraju pušten iz motiva samoodbrane.

Otac Ilona Maska je inače sa majkom pastorke kojoj je napravio dvoje dece bio u braku 22 godine, i sa njom je dobio takođe dvoje, a prvu bebu koju je dobio sa Janom opisao je kao plod "jednokratne greške".

"Desilo se to jedne večeri kada je Jana došla da prespava kod mene nakon što ju je dečko izbacio iz kuće. Morate da shvatite da sam 20 godina sam i da sam samo jedan običan muškarac koji greši", ispričao je on, a kako izgleda njegova pastorka pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Jana Bezidenhut dobila je dvoje dece sa ocem Ilona Maska koji joj je očuh.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!