Erol Mask, otac najbogatijeg čoveka sveta - Ilona, rešio je da sledi stope svog sina i sam učestvuje u povećanju nataliteta sa 76 godina. Naime, samo par dana nakon što se saznalo da je Ilon dobio blizance sa jednom od direktorki u njegovoj kompaniji, pojavila se informacija i da je Erol dobio ćerku i to sa pastorkom Janom kojoj je pre nekoliko godina napravio sina.

Erol Mask je Janu Bezidenhut (35) upoznao kada je imala samo četiri godine, kada se oženio njenom majkom. Njena majka, Hede i Mask, bili su u braku 18 godina i imaju dvoje dece. 

Erol Mask napravio je još jedno dete pastorki.
GIANLUIGI GUERCIA / AFP / Profimedia 

Erol Mask je za The Sun rekao da dete "nije bilo planirano", dodajući da su on i Bezidenhut živeli zajedno otprilike 18 meseci nakon rođenja njihovog prvog deteta. Oni više ne žive zajedno, ali "gaje ljubav jedno prema drugom", rekao je..

Stariji Mask je rekao da su njegove ćerke "šokirane" njegovom vezom sa Bezidenhutom, ali se pravdao rečima da nije Janu koja je tada imala 30 godina smatrao kao svoju pastorku, jer je ona dugo bila van porodice i odgajana je u drugoj kući.

Njujork post je objavio da je on bio otac ukupno sedmoro dece.

Jana Bezidenhut dobila je sina sa ocem Ilona Maska.
Instagram 

"Jedina stvar zbog koje smo na Zemlji je da se razmnožavamo. Da mogu da imam još jedno dete, ja bih. Ne vidim razloga da ne", rekao je Erol, dok je Jana nestala iz javnosti, a na mrežama se mogu naći samo njene stare fotografije, koje možete videti u galeriji u nastavku.

Instagram Jana Bezidenhut dobila je dvoje dece sa ocem Ilona Maska koji joj je očuh.

Inače, u međuvremenu se pojavila i informacija da je ćerkica rođena 2019. godine, ali da se tak sada saznalo za nju, ali potvrde za sada nema.  

Prvo dete smatrao greškom

Erol Mask je jednom prilikom pričao da je njihovo prvo dete samo plod "jednokratne greške". 

- Desilo se to jedne večeri kada je Jana došla da prespava kod mene nakon što ju je dečko izbacio iz kuće. Morate da shvatite da sam 20 godina sam i da sam samo jedan običan muškarac koji greši - ispričao je on.

Erol Mask je prvo dete smatrao greškom.
Youtube 

Ukoliko ste mislili da od ove priče ne može ništa gore da se desi, samo da napomenemo da je Erol u intervjuu za Rolling Stone 2017. godine pričao o nasilnim trenucima u Južnoj Africi.

Otkrio je da je pucao i ubio tri osobe koje su provalile u njegovu kuću u Johanezburgu. Prvobitno je optužen za ubistvo iz nehata, ali je na kraju pušten iz motiva samoodbrane.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!