Najbogatiji čovek sveta Ilon Mask odlučio je da uživa, što se kaže, za sve pare, a paparaci su ga nedavno uslikali na Mikonosu gde trenutno odmara sa prijateljima. Okružen je, očekivano, samo lepim ženama i supermodelima, a u prvi mah se pisalo i da u Grčkoj letuje sa novom devojkom.

Ipak, ispostavilo se da je ipak u pitanju njegova prijateljica dizajnerka Sara Staudindžer koja je tu sa suprugom, međutim, s obzirom da druge devojke gotovo nisu "skidale ruke" sa Maska, upitna je i njegova veza sa glumicom Natašom Baset sa kojom su ga povezivali do skoro, kada se saznalo da je u tajnosti dobio blizance sa jednom od rukovodilaca njegove kompanije.

Ilon Mask uživa na Mikonosu.
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ipak, i ako je došlo do raskida, čini se da Ilon Mask ne pati mnogo, te uživa u zabavi i sunčanju. Zapravo, paparaci su sada prvi put uspeli da ga fotografišu bez majice, no prizor nije baš oduševio ljude na mrežama.

Za razliku od Džefa Bezosa koji vodi mrtvu trku sa Maskom kada je u pitanju visina bankovnog računa, i koji je liniju doveo do savršenstva, Elon je pokazao prilično zapušteno telo, te je sasvim jasno da nije ljubitelj vežbanja.

Naravno, od momenta kada su se fotografije pojavile na mrežama, komentari nisu prestajali, počev od onoga "šta žene vide u njemu (sem para)", pa sve do toga da "nema tog novca za koji bi ga pipunuo/pipnula kada se sabere sve što radi i kako se ponaša, naravno, i kako izgleda".

"Da nema para niko ga ne bi pogledao", "On je onaj tip što podseća na lasicu, ima te sitne oči kojima škilji... Ima mi nešto zlo u sebi", "Pileće grudi u prvom planu", "Kako im se ne gadi da mu diraju taj stomak", "Šta mu je sa grudima? Deluje kao da je imao intervenciju koja se deformisala", "Kako im se ne gadi da mu diraju pileće grudi", "Jeziv čovek, jeziv lik... džaba briljantan um kada prosto pokvarenost isijava iz njega", "Zovi Bezosa da ti pokaže kako se brine o svom telu"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Inače, paparaco fotografije Maska bez majice, na kratko su bacile u senku informaciju da je njegov otac Erol Mask, napravio drugo dete svojoj 41 godinu mlađoj pastorki Jani Bezidenhut.

Erol Mask je za The Sun rekao da dete "nije bilo planirano", dodajući da su on i Bezidenhut živeli zajedno otprilike 18 meseci nakon rođenja njihovog prvog deteta. Oni više ne žive zajedno, ali "gaje ljubav jedno prema drugom", rekao je.

Erol Mask bapravio je dete pastorki.
GIANLUIGI GUERCIA / AFP / Profimedia 

"Jedina stvar zbog koje smo na Zemlji je da se razmnožavamo. Da mogu da imam još jedno dete, ja bih. Ne vidim razloga da ne", rekao je Erol, dok je Jana nestala iz javnosti, a na mrežama se mogu naći samo njene stare fotografije, koje možete videti u galeriji u nastavku.

Instagram Jana Bezidenhut dobila je dvoje dece sa ocem Ilona Maska koji joj je očuh.

Ukoliko ste mislili da od ove priče ne može ništa gore da se desi, samo da napomenemo da je Erol u intervjuu za Rolling Stone 2017. godine pričao o nasilnim trenucima u Južnoj Africi.

Otkrio je da je pucao i ubio tri osobe koje su provalile u njegovu kuću u Johanezburgu. Prvobitno je optužen za ubistvo iz nehata, ali je na kraju pušten iz motiva samoodbrane.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!