Irina Šajk mogla bi da se nađe u problemu zbog posta na Instagramu. Naime, lepa manekenka je na svom nalogu pre dva dana, tačnije u sredu objavila stori koji je ubrzo obrisala, ali očigledno da je zaboravila da kada se jednom nešto objavi na internetu, tu i ostaje!

Naime, Irina je podelila fotografiji ruske salate pored koje je napisala "Russianzz on Wednaday", a njen post preneo je kasnije nalog Diet Prada.

U martu 2022. godine ruska vlada usvojila je slovo Z kao jedan od motiva ratne propagande u ratu sa Ukrajinom i tada je ovo slovo postalo simbol podrške Rusima u ratu.

Irinin potez izazvao je bes mnogih ljudi na Instagramu gde je prati preko 18 miliona ljudi. Nije trebalo dugo vremena da prođe, a da njeni pratioci ne ukažu na sve brendove s kojima je lepa Rusknja sarađivala - Jean Paul Gaultier, Burberry, Ivy Park...

"Stvarno se nadam da će ovi brendovi preispitati saradnju sa njom jer Rusija koristi Z da ubija Ukrajince,", napisala je Marija Romanenko, novinarka iz Kijeva.

"Možete li zamisliti da je 11. septembra neko podržao Al Kaidu", "Ovako nešto od nje se nije očekivalo", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na Tviteru.

irina šajk postovala na instagramu sliku koja je izazvala bes
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Irina Šajk je Rusknja, a ove godine u martu iskazala je javno svoj stav o ratu putem Instagrama.

"Ne ratu! Doniraću Unicefu i Crvenom krstu. Pogledajte moje storije za linkove preko kojih možete da donirate. Molim se za mir", napisala je tada manekenka.

Irina je rekla između ostalog da ne može mirno da spava, radi i funkcioniše dok se događaju ovakve stvari. Da li će ovaj potez Irini napraviti probleme u karijerei, ostaje da vidimo.

Instagram screenshot Irina Šajk

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!