Aleks Rodriez tvrdi da je srećan što su se on i njegova bivša verenica Dženifer Lopez u miru rastali. Bivša MLB zvezda razgovarala je s Marhom Stjuart u sredu, a o svojoj nekadašnjoj ljubavi rekao je samo reči hvale.

"Evo šta ću vam reći o Dženifer, a neki dan sam govorio i nekim svojim kolegama: ona je najtalentovanije ljudsko biće u čijem sam okruženju bio", rekao je 46-godišnjak i dodao kako je latino diva "najvredniji radnik" i "najbolja izvođačica na svetu".

"Bilo nam je super", rekao je razmišljajući o njihovom odnosu.

džej lo i aleks raksinuli su u aprilu 2021
Jackson Lee / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Što je još važnije, decu uvek stavljamo u središte svega što radimo", poručio je. Naime deca su tokom njihovog odnosa razvila bliske odnose. Inače Džej Lo je nedavno pokazala da je odlučila da precrta Aleksa kada je izbrisala sve njihove fotografije na Instagramu, dok se na profilu njenog bivšeg partnera još uvek mogu vidjeti slike iz dana ljubavi s latino divom.

Podsetimo, Rodriez i Lopez počeli su da se zabavljaju 2017., a raskinuli su četiri godine kasnije, samo nekoliko meseci nakon što je treći nositelj kleknuo.

Venčanje je bilo zakazano za 2020. ali su ga odgodili zbog pandemije koronavirusa. Usledila su šuškanja o Aleksovoj neveri i avanturi s rijaliti zvezdom Medison Lekroj, što je bivši bejzbolaš oštro negirao. Nakon što su demantovali nagađanja o raskidu u martu 2021., par je ipak svoju vezu okončao samo mesec dana kasnije.

aleks rodrigez ima samo lepe reči za bivšu verenicu dženifer
Shutterstock 

"Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji. Nastavićemo da radimo zajedno i međusobno se podržavamo na zajedničkim poslovima i projektima. Jedno drugom želimo sve najbolje, kao i deci onog drugog. Iz poštovanja prema njima, jedini komentar koji još imamo je zahvalnost svima koji su nam uputili lepe reči i podršku", napisali su Lopezova i Rodrigez tada u zajedničkoj izjavi. Džej Lo nastavila je sa Benom Aflekom koji ju je nedavno zaprosio, dok je Aleks od nedavno u vez sa fitnes modelom Ketrin Pedžet.

Shutterstock, Profimedia Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez nekada

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!