Lepa glumica Marija Karan definitivno živi život punim plućima. Ona je otputovala na odmor odakle svakodnevno kači fotografije na koje malo ko može ostati ravnodušan.

Osim kadrova sa sinom kojeg je dobila u braku sa holivudskim producentom Džoelom Lubinom, Marija je na svoj Instagram okačila i vrele fotografije u kupaćem kostimu, a njen izgled ostavljao je bez daha pratioce.

Nema sumnje da je glumica u formi života, te da nikada bolje nije izgledala i zrači nekom posebnom energijom. Komplimenti su se samo smenjivali, a pratioci nisu štedeli reči hvale.

Marija Karan oduševila je fotografijom u kupaćem.
Instagram 

"Prelepa", "Brutalno izgledaš", "Najlepša glumica", "Ovako izgleda srećna žena"... samo je delić koji se mogao pročitati ispod objava, a onda je Marija objavila i jednu fotografiju "sa vode", dok uživa u vožnji čamcem, no svima je privukao detalj na ruci.

Marija Karan pokazala je bezobrazno skup aksesoar.
Instagram 

U pitanju je sat koji potpisuje jedan od najpoznatijih svetskih brendova i o kojem, zasluženo, mnogi sanjaju.

Reč je o Roleksu, koji je samo za one sa dubokim džepom jer košta neverovatnih milion dinara, a za njega postoji i lista čekanja. 

Inače, Marija je pre nekoliko meseci od svog bivšeg supruga dobila penthaus na Dorćolu, s obzirom da zbog novih projekata sada daleko više vremena provodi u Srbiji.

Marija Karan je od bivšeg supruga dobila stan na poklon.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Bivši muž Džoel kupio joj je stan i opremio ga po poslednjoj modi! Sav nameštaj je uvezen iz Italije. Marija je na useljenje zvala prijatelje, svi su se oduševili njenim novim domom - rekao je dobro obavešteni izvor za Informer.

Instagram Nakon incidenta sa dečkom, Marija Karan napustila Srbiju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!