Glumica i pevačica Rejni Kvali trenutno uživa na zasluženom odmoru sa dečkom Luisom Pulmanom, a baš kao i brojne slavne ličnosti i oni su za finalnu destinaciju izabrali Italiju i to zaliv Parađi.

Naslednica slumačke legende Endi Mekdauel privlačila je pažnju na svakom koraku, pogotovo kada se pojavila na plaži, a potom i kraj hotelskog bazena u kupaćem kostimu koji nije za one sa slabim srcem.

Rejni Kvali iznenadila je provokativnim izdanjem na plaži.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Dok sa donjim delom nije bilo mama baš nikakvih problema, gornji deo je taj zbog kojih su svi nestremice zurili u glumicu. Neobičan model više je otkrivao nego što je pokrivao, a u jednom trenutku, glumicu su se videle čak i bradavice.

Rejni Kvali uživala je sa dečkom na plaži dok su svi gledali u njene grudi.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ipak, to je nije omelo u tome da razmenjuje sve vreme nežnosti sa svojim dečkom. Ovaj neobični kupaći kostim inače potpisuje modni brend God Save Queens i njegova cena je tačno 105 funti, odnosno oko 14.600 dinara. Zanimljivo je i da njihove provokativne bikinije rado nose i lepotice poput Bele Torn, Kajli Džener, Holzi i mnogih drugih.

Zgodna Rejni ponela je crni mat model sa sjajnom leopard šarom i koji u srednjem delu ima provinu tkaninu, a mi samo možemo da joj kažemo svaka čast za hrabrost, a još fotografije ove zvezde u usponu koja je i ranije bila poznata po provokativnim komadima, ali i pozama pogledajte u nastavku:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!