Titulu "najtužnije princeze"princeza Šarlin je dobila još kada su njene fotografije sa venčanja obišle svet, kada nije odavala utisak osobe koja se raduje danu kada će reći sudbonosno "da" osobi koju voli. Nakon toga, setni izraz lica postao je gotovo njen zaštitni znak, a njen govor tela na fotografiji sa mužem je mnoge zabrinuo.

Naime, Princeza Šarlin je objavila na Instagramu fotografiju sa svojim suprugom Albertom povodom godišnjice braka.

Fotografija uz opis "Srećna godišnjica" na fotografiji gde se ona i Alber drže za ruku je za manje od jednog dana skupila 34.000 lajkova i više od hiljadu komentara. A ako je suditi po komentarima, deo njenih pratioca i dalje je zabrinut za princezino stanje.

Njeno zdravstveno stanje već duže vreme glavna je tema medija, a sumnjalo se čak i da je u bolnicu smeštena samo da se ne bi razvela od princa Alberta zbog njegovih brojnih neverstava.

"Vau, oni se stvarno dodiruju? Taj brak je sigurno noćna mora", "Da li si stvarno dobro?", "Nadam se da si srećna i zdrava. Čestitke", "Imam osećaj da je prisiljena da se pojavljuje u javnosti sa njim", neki su od komentara.

Princeza Šarlin i Albert slave godišnjicu braka.
ATP / Wenn / Profimedia 

Podsetimo, princeza je veći deo 2021. godine provela u Južnoafričkoj Republici zbog teške infekcije uha, nosa i grla. Potom se preselila u ustanovu izvan Monaka kako bi se i dalje lečila, te odmarala.

"Danas je Šarlin ponovo sa nama, a ovo je nešto najlepše što se moglo dogoditi. Princeza nam je mnogo nedostajala", oduševljeno je izjavio princ Albert u intervjuu za "Rojal Central".

Ipak, javnost je ostala zbunjena nakon što su počele da kruže glasine da princ Albert II od Monaka, svojoj 20 godina mlađoj supruzi, princezi Šarlin plaća 12 miliona dolara godišnje i to samo kako bi obavljala kraljevske dužnosti koje su joj pripale sklapanjem braka s njim.

Da li se princeza zaista oporavila nakon povratka u Monako ili je publika s razlogom zabrinuta, ostaje nam da vidimo.

STEPH / Visual / Profimedia, Profimedia Princeza Šarlin od Monaka se mnogo promenila kroz godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!