Linda Evanđelista, nekad jedan od najlepših modela 90-ih godina, viđena je nakon dugo vremena u javnosti.

Manekenka koju danas mnogi jedva prepoznaju paparaci su snimili dok je čekala taksi u Njujorku u opuštenim pantalonama i teksas jakni, a zbog naočara i izobličenog lica retko da je ko primetio da je reč o Lindi.

Naime, 2016. godine manekenka se podvrgla operaciji zamrzvanja masnih ćelija na licu, a nakon toga navela je kako će zbog tretmana neko vreme izgledati izobličeno.

Međutim, tretman nije ispao onako kako je Linda želela, pa umesto da njene masne ćelije smanji, on ih je dodtano istakao, zbog čega je Linda izgledala nateklo. Ubrzo posle toga otkrila je da se povlači iz javnosti.

Linda Evanđelista uništila je lice tretmanom
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

''Mojim pratiocima koji su se pitali zašto nisam radila dok su karijere mojih kolega napredovale, razlog je taj što sam bila brutalno unakažena Zeltiqovim postupkom CoolSculpting, koji je učinio suprotno od onoga što je obećavao'', napisala je tada Linda na Instagramu.

''Povećao je, a ne smanjio moje masne ćelije i ostavio me trajno deformisanom nakon što sam prošla dve bolne, neuspešne korektivne operacije. Ostala sam, kako su mediji opisali, neprepoznatljiva", objasnila je ona.

"Ne gledam se u ogledalo. Oduvek sam znala da ću ostariti i znam da postoje stvari kroz koje telo prolazi. Ali jednostavno nisam mislila da ću izgledati ovako. Ne prepoznajem se fizički, ali se više ne prepoznajem ni kao osobu. Linde Evanđeliste kao supermodela više nema. Nadam se da ću se osloboditi srama i pomoći ljudima koji su u istoj situaciji kao ja. To mi je cilj. Ali jedno sigurno znam - neću se više skrivati", rekla je manekenka pre nekoliko meseci za "People".

Linda je nekada bila veoma popularna manekenka
Apple Tv+ via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Podsetimo, kanadska manekenka Linda Evanđelista bila je jedna od najuticajnijih modela devedesetih godina. Bila je muza čuvenog Đanija Versaćea i Karla Lagerfilda i zaradila je ogroman novac, a njena čuvena izjava ju je pratila gde god da je pošla "Neću ustati iz kreveta za manje od 10.000 dolara".

Kako je izgledala pre tretmana, a kako danas, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

- / Shutterstock Editorial / Profimedia, Gérard JULIEN / AFP / Profimedia Pogledajte kako je Linda Evanđelista izgledala u vreme najveće slave.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!