Suprugu Kortni Kardašijan Travisu Barkeru naglo je pozlilo u toku jučerašnjeg dana. Od bolova nije mogao da stoji na nogama, te je sanitetom prevezen u obližnju bolnicu, a njegova deca zamolila su fanove da se mole za njega čime je bilo jasno da je stanje ozbiljno.

Međutim, iako se isprva pojavila informacija u stranim medijima da je Travis imao moždani udar izazvan trombom, pogotovo jer je nedavno imao koronu, danas su brojni izvori potvrdili da bubnjar ima problem sa pankreatitisom, a upalu je pokrenula rutinska kolonoskopija.

Travis Barker
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Travis je povraćao, imao visoku temperaturu i nije osećao noge, a žalilo se i na jake grčeve"rekao je jedan od izvora za People. Drugi insajder je potvrdio i dodao da je Kortni veoma zabrinuta, te da se ne odvaja od svog supruga.

Alabama Barker molila je fanove da se mole za njenog oca.
pritnscreen/tiktok 

Pankreatitis je ozbiljno oboljenje koje, u zavisnosti od toka bolesti, može voditi izlečenju, ali može biti i životno ugrožavajuće. Sama prognoza pankreatitisa zavisi od uzroka bolesti, težine oštećenja pankreasa, godina i opšteg stanja pacijenta koje umnogome zavisi i od pridruženih bolesti koje pacijent ima ili koje može dobiti kao komplikaciju pankreatitisa. Pakreatitis nastaje usled upale pankreasa (gušterače) tako što enzimi za varenje napadnu pankreas pre nego odu u tanko crevo.

Travis Barker ima problem sa pankreatitisom, a Kortni se ne odvaja od njega.
Carriero Mimmo/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Zašto nastaje pankreatitis?

Za nastanak pankreatitisa mogu biti odgovorni mnogi faktori, poput konzumacije lekova, metaboličkih poremećaja, postoperativnih stanja ali i preterane konzumacije alkoholnih pića po čemu su i Kortni i Travis poznati mesecima.

Iako se navodilo da je kolonoskopija pokrenula upalu, mnogi stručnjaci su pre mišljenja da je za Travisovo stanje ipak odgovorna konzumacija alkohola, što se moglo videti po mnogih fotografijama koje su i sami kačili na mreže.

pritnscreen/instagram Venčanje Travisa Barkera i Kortni Kardašijan već danima je glavna tema na mrežama zbog njihovog ponašanja.

Inače, Barker je inače oko 11 ujutru napisao na svom Tviteru "Bože spasi me", međutim, s obzirom da pesma sa Mašin Gan Kelijem nosi isti naziv, obožavatelji su pretpostavili da je u pitanju numera, a ne poziv upomoć.

Popularni par se do sada nije oglašavao povodom situacije, kao ni njihovi predstavnici, te jedino možemo da se nadamo da će Travisovo zdravstveno stanje što pre biti dovedeno u red.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!