Zorana Jovanović nije neko ko rado svoju intimu iznosi u javnost, te se na prste obe ruke može izbrojati koliko je puta iznosila detalje iz privatnog života.

Međutim, jutjuberka se sada u emisiji "Male stvari" na Hype televiziji otvorila po tom pitanju i otkrila detalje iz svoje prošlosti kada je reč o pokojnim roditeljima, ali se dotakla i svog emotivnog života.

Kao što je i poznato, nju su do sada povezivali sa brojnim moćnim muškarcima, a Zorannah je sada otkrila i kakvi je tipovi najčešće privlače.

Zorana Jovanović otkrila je kakvi je muškarci najčešće privlače.
pritnscreen/instagram 

- Privlače me nedostupni muškarci, ali ne u smislu da su oženjeni ili zauzeti, već mnogo mlađi partneri, a oni su nezreli i samim tim meni nisu dostupni - kaže blogerka, i dodaje interesantan detalj da nikada u životu nije osetila leptiriće u stomaku:

- Ja, recimo, nikada u životu nisam bila zaljubljena. Volela sam tog nekog s kim sam u tom trenutku bila u odnosu, ali zaljubljenost nikada nisam osetila. Čovek sa sobom nosi svaki dan knjigu, pa i nju zavoli, pa kada ostane bez nje, oseti nedostajanje.

Jovanovićeva je pomenula i odnos sa svojom pokojnom majkom i opisala period života sa njom kada su joj se roditelji razveli.

- Moji su se razveli kada sam imala 18 godina. Mama je tada imala 53 i nije joj bilo lako da nađe novog i adekvatnog partnera, pa je svu pažnju i fokus prebacila na mene. Kontrolisala me je, zvala po 100 puta na dan... To više nije mogla da radi mom tati, pa je počela da radi meni - ispričala je Zorana, a koliko se promenila za sve ove godine, od samog početka karijere do danas, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Zorana Jovanović Zorannah nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!