Od kako je Vrhovni sud u Americi ukinuo ustavno pravo žena na abortus, nemiri i to ne samo Sjedinjenih Država se ne smiruju. Žene danima protestuju na ulicama, a oglasile su se i brojne slavne ličnosti koje su podelile svoja iskustva.

Ćerka Aleka Boldvina, Ajrlend bila je jedna od onih koja je javno progovorila o paklu koji je prošla i prvi put otkrila traumatične detalje iz prošlosti. Naime, ona je na svom TikToku pričala o silovanju koje je doživela kao tinejdžerka, a potom i o abortusu koji je uradila iako je imala sve uslove da odgaja dete.

Ćerka Aleka boldvina progovorila je o traumatičnom iskustvu koje je imala kao tinejdžerka.
John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Neću danas u detalje da ispričam šta se dogodilo, ali bila sam silovana kad sam bila tinejdžerka i bila sam potpuno bez svesti kada se to dogodilo. To je promenilo tok mog života", započela je Ajrlend.

"Godinama nikome nisam rekla za incident, osim medicinskoj sestri koja me je pregledala. Čuvala sam tu tajnu u sebi godinama, a budući da jesam, nanela je mnogo boli meni i ljudima koje volim", dodala je mlada manekenka.

ĆERKA ALEKA BOLDVINA OTKRILA DA JE IMALA ABORTUS: "Silovana sam kao tinejdžerka" TikTok/irelandshmireland

"Puno sam više pila, partijala, bila sam u nasilnim i toksičnim vezama i prijateljstvima...Uglavnom sam činila sve što sam mogla da bih sebi odvratila pažnju", nastavila je Ajrlend.

"Videti toliko drugih hrabrih žena koje dele svoje priče navelo me je na razmišljanje kako bi izgledao moj život da sam ostala trudna i da sam morala da odgajam bebu tokom svega kroz što sam prolazila u to vreme. Imajte na umu, imam medicinske resurse, novac i podršku kojoj mnoge žene nemaju pristup", rekla je u videu.

Ajrland Boldvin je otkrila da je imala abortus.
Instagram 

"Kasnije u životu neočekivano sam zatrudnela sa svojim dečkom u to vreme i on mi je prilično jasno dao do znanja da nikada nije želio decu ili brak. Odabrala sam abortus jer znam tačno kakav je osećaj roditi se između dvoje ljudi koji se mrze", rekla je, pa dodala:

"Odabrala sam sebe, i opet bih izabrala sebe. To je tvoj život, to je tvoj izbor", zaključila je izražavajući razočaranost modernim društvom koje umesto da vrednuje ljudska prava i lične odluke pravi nazadne korake. 

Insatgram Manekenka je slika i prilika svoje prelepe majke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!