Starleta Lorin Gudmen koja se proslavila u rijaliti programima u Engleskoj privlači pažnju gde god se pojavi, a tako je ovog puta na plaži u Marbelji pokazala svoje savršene obline u bikiniju boje kajsije na jednoj od lokalnih plaža.

Naime, rijalitiji nisu jedini zaslužni za to da je danas prepoznatljiva javnosti. Ova zgodna brineta upala je u žižu javnosti nakon kratke romanse s engleskim reprezentativcem Kajlom Vokerom, s kojim je slučajno i zatrudnela i rodila sina Kaira.

Zbog komplikacija oko zajedničkog starateljstva nad sinom Kairom, nedavno su Lorin i Kajl bili na sudu.

Međutim, pre dva meseca, nakon završetka suđenja, izbio je neobičan incident između ovog bivšeg para. Larin je navodno udarila Kajla nakon što je fudbaler uhvaćen kako mokri na zidu luksuznog hotela.

Lorin se nakon incidenta oglasila na Instagramu, pa na šaljiv način objasnila obožavaocima da su i Kajlu kao i malenom Kairu potrebne pelene.

Kajl Voker mokrti po zidu luksuznog hotela.
Printscreen/ twitter 

Inače, Lorin je bila najbolja drugarica Ane Kilner, manekenke koju je fudbaler upoznao kad je imao 18, a ona 16 godina. Iz tog braka dobili su trojicu sinova, a onda se dogodila nezapamćena prevara koja je uzburkala javnost. Da sve bude još gore, Lorin Gudman je i zatrudnela.

"Kada mi je rekao da je napravio dete mojoj najboljoj drugarici, srce mi je puklo. Ne mogu da verujem da je rizikovao da ostane bez porodice zbog toga. Svet mi se srušio u tom trenutku", rekla je tada Eni, koja je godinama sa Lorin delila svoje najintimnije tajne.

Kajl Voker je fudbaler Mančester Sitija.
Profimedia 

Istini za volju, nije to prvi put da se Kajl ponaša slobodno, kao da nije u braku. Pre ove prevare, poznato je da je ženu prevario sa starletom Lorom Braun, a da mu je Eni, kada je to saznala, prešla preko toga.

"Lorin mi je bila sjajna prijateljica. Stalno se raspitivala kako smo jer je znala da imamo krizu u braku nakon onog što se desilo sa Lorom. Rekla mi je da mogu da joj poverim sve. Tada sam planirala da ga ostavim, ali prosto nisam mogla", pričala je tada Eni, kojoj je Kajl otkrio prevaru dok je bila na odmoru.

"'Slušaj, moram da ti kažem nešto. Jedna devojka je trudna, a dete je moje.' Od tada se više nije ni vraćao kući. Bez objašnjenja se preselio u drugi stan u centru", priseća se Eni.

Inače, da ovo nije bio samo zanimljiv skandal i šok javnosti, jasno govori i činjenica da se i sama Lorin zaprepastila svojom trudnoćom jer je, kaže, bila uverena da je neplodna, a još njenih fotografija pogledajte u nastavku:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia Lorin Gudmen danas živi sa svojim dvogodišnjim sinom daleko od Kajla.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!