Holivudski glumac Bred Pit, koji je nastavio dalje posle razvoda od Anđeline Džoli, nedavno je govorio o krahu braka sa slavnom glumicom, ali i o probelemima sa alkoholom.

Naime, kako je glumac izjavio, on smatra da misli da su nam svima srca slomljena. Govoreći za najnovije izdanje britanskog magazina "GQ", 58-godišnji glumac dao je mračnu procenu stanja uma posle razvoda.

Bred je izjavio da su emocionalna previranja i duboka tuga neizbežni deo ljudskog rasta.

"U životu sam se uvek osećao veoma usamljeno, bio sam usamljen kao dete, usamljen sam i sada, ovde, i zaista sve doskoro nisam osetio prihvatanje porodice i prijatelja. Šta je ta linija, da li je to rekao Rilke ili Ajnštajn, uglavnom, u pitanju je mogućnost da živiš sa paradaksom, kada istovremeno osećaš i tešku bol i pravo uživanje, to je zrelost, to je rast", rekao je Pit za pomenuti magazin.

Bred Pit je inače proveo 18 meseci na sastancima Anonimnih alkoholičara kako bi se izborio sa porokom 2016.

"Tu sam imao zaista kul muško društvo koje je bilo zaista diskretno i odabrano, tako da je bilo bezbedno", rekao je Bred i dodao da se zgražavao nad snimcima pijanih ljudi.

On veruje da sva naša iskustva izazivaju bol u nama, makar u nekom trenutku, ali i da je on prihvatio život u apstinenciji ubrzo nakon razvoda od Anđeline Džoli 2016.

Zbog usamljenosti i nesigurnosti u sebe, priznao je i da je pušio marihuanu još dok je bio u braku s glumicom Dženifer Aniston.

"Veći deo devedesetih sam se krio i pušio travu. Bilo mi je previše neprijatno zbog velike pažnje javnosti koju sam imao", objasnio je on i dodao da je sa porocima pestao kada je dobio decu.

dženifer aniston i bred pit bili su u braku 5 godina
Shutterstock 

Podsetimo, Bred je bio u braku sa Dženifer Aniston od 2000. do 2005. godine kada su na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" sevnule vranice između njega i Anđeline Džoli. Ubrzo nakon toga usledio je razvod, a Pit i Anđelina venčali su se 2014. godine. Par ima troje biološke dece, ćerku Šajlo i blizance Vivijen i Knoksa Leona, kao i troje usvojene dece - Zaharu, Paksa i Medoksa.

Shutterstock Pogledajte kako su nekad izgledali Anđelina Džoli i Bred Pit u doba njihove najveće ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!