Glumac Džef Goldblum i 30 godina mlađa supruga viđeni su u Milanu na Nedelji mode, a par je iz hotela izašao držeći se za ruke poput zaljubljenih tinejdžera.

Emili Livingston za ovu priliku nosila je belu haljinu nalik košulji s rozim prelazom preko grudi i perjem na dnu haljine, a dok je Džef odabrao crno odelo i belu košulju, a kombinaciju je upotpunio šarenom kravatom.

Nakon drugog propalog braka i veze, Džef je neko vreme bio sam, sve dok nije upoznao Emili Livingston, 39-godišnju plesačicu, gimnastičarku i osvajačicu olimpijskih medalja u ritmičkoj gimnastici.

Džef Goldblum i 30 godina mlađa supruga Emili Livingston
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Par se upoznao u teretani, a za magazin "Wired" glumac je rekao kako ju je snimio na drugoj strani prostorije i kako je automatski došao do nje ne bi li započeo razgovor.

Ostalo je, kako kažu, istorija a pred oltar su stali 2014. godine.

Emili i Džef u braku su od 2014 godine
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

2015. godine rodio se prvi sin Čarli Oušn, a 2017. dobili su još jedno dete, sina Rivera Džoa.

''Nikad nisam bio posebno strastven oko očinstva i nisam to predviđao za sebe. Nemam nećake i nećakinje, nikad pre nisam video nečiji porođaj 

Nikada nisam razmišljao o tome da bih mogao da imam decu, a onda sam upoznao Emili. Odjednom sam postao oduševljen idejom o braku i prinovi'', rekao je glumac jednom prilikom. 

"Uvek sam mislio da je dobro što nemam nikakve drame s decom", priznao je Goldlum. Ali onda mu se dogodila velika ljubav s Emilijom s kojom je godinu dana raspravljao oko roditeljstva.

Emili i Džegf imaju dvoje dece
Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Razgovarali smo o tome s mojim terapeutom, otišli smo kod njega zajedno i nakon godinu dana premišljanja rekao sam: "Ovo nekako zvuči dobro, venčajmo se i imajmo decu"- prisetio se glumac.

U ranijim brakovima o tome nije ozbiljno razgovarao sa suprugama. Naime, šest godina je bio oženjen koleginicom Patrisijom Gol i tri godine sa zvezdom filma "Thelma i Louise" Đinom Dejvis.

džef goldblum
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!