Glumica Džejmi Čung (39) iznenadila je javnost u oktobru prošle godine kada je objavila da je dobila blizance sa suprugom, kolegom Brajanom Grinbergom (44).

Pre nekoliko dana je priznala da je decu dobila pomoću surogat majke, a objasnila je zašto se odlučila na taj potez.

- Uplašila sam se trudnoće. Bojala sam se da stavim svoj život na čekanje na dve ili više godina. U mojoj branši čini se da vas lako zaborave ako ne radite mesec dana od poslednjeg posla. Stvari se tako brzo odvijaju u onome što radimo. Dakle, to je kompromis koji smo napravili zajedno kao par, ispričala je za "Today".

džejmi čung otkrila je da je dobila decu uz pomoć surogat majke
Shutterstock 

Istakla je da je stigma, koja okružuje surogat majčinstvo, sveprisutna pa je to jedan od razloga zašto je trudnoću držala u tajnosti, iako je otkrila da je smrzla svoje jajne ćelije 2019. godine.

- Mislim da postoji malo stida oko toga. To još nije česta stvar i nismo bili spremni na to da nas osuđuju. Učinili smo to da zaštitimo sebe. Objavili smo vest kad smo postali spremni, ispričala je glumica.

džejmi i brajan s decom
Instagram 

- Ljudi će verovatno pomisliti kako sam suviše gorda što nisam htela da budem trudna, ali je komplikovanije od toga. Istina je da sam se naradila celi svoj život da bih došla tu gde sam sada. Ne želim da izgubim prilike, dodala je Džejmi koja se proslavila 2004. rijaliti serijom "The Real World: San Diego". Nakon toga je odigrala glavnu ulogu u mini-seriji "Samurai Girl".

Džejmi i njen suprug, koji je poznat po seriji "One Tree Hill", kriju imena blizanaca, a ona ističe da joj je jedno najvažnije.

- Moj najveći prioriret je da su mi djeca sigurna, poručila je. Par je u braku od 2015., a upoznali su se 2007.

Instagram Slavna glumica dobila decu uz pomoć surogat majke da ne bi zapostavila karijeru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!