Hajdi Klum se za svečani događaj pojavila u mini haljini sa šljokicama koja ističe njene duge i zategnute noge. Kako se može primetiti sa fotografije, Hajdina kreacija je dosta specifična - krase je šljokice srebrne boje, ali i veliki prorez od grudnog dela pa sve do donjeg.

Što se tiče frizure, manekenka se odlučila za jednostavan stil, te je za večernju zabavu modne kuće "Dolce & Gabbana" pustila svoje zlatne pramenove.

Hajdi Klum u šljokičavoj haljini.
affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pored opuštene frizure, Hajdi se odlučila za upečatljivu crnu šminku, koja pristaje njenom izgledu.

Iako Hajdi Klum ima 48 godina, mnogi se slažu da slavna manekenka izgleda znatno mlađe, kao i da ova lepotica važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih žena na planeti.

Nakon ovih fotografija na kojima se u prvi plan vide i njene vitke noge, nije nimalo čudno što ih je manekenka osigurala na 2 miliona dolara s tim što je jedna vrednija od druge.

I dok je Hajdi pristizala na događaj, sa osmehom ju je posmatrao poznati Srbin Milan Blagojević koji godina sarađuje sa slavnom Nemicom, ali i sa brojnim drugim imenima iz svetske mode, poput Alesandre Ambrosio, Sare Sampaio i Šanine Šajk.