Ljubavni život Elene Kitić danima je glavna tema medija. Te raskinula je sa Franom, te nije, te došlo je do prevare.... zabavlja se sa Vojažem, samo su prijatelji...
U međuvremenu je i njen bivši, inače mladi reper Fran Pujas priznao da on i pevačica više nisu zajedno, ali nije želeo da otkriva dodatne detalje.

- Ne viđam se više sa Elenom, nismo zajedno i to je sve što mogu da kažem - rekao je on tada medijima, dok se drugovima poverio da je glavni razlog raskida to što ga je ostavila zbog drugog repera, pa su iz tog razloga mnogi pomislili da je u pitanju Vojaž, s kim je Elena nedavno snimila i duet, prenosi Kurir.

Elena Kitić i Fran Pujas raskinuli su vezu.
printscreen/instagram, Kurir/ Nemanja Nikolić 

Međutim, kako se ispostavilo, pevačica navodno jeste u vezi sa Mihailom, ali ne Vojažem. U pitanju je Mihailo Vujić, poznatiji pod umetničkim imenom Mixa. Ona je svoju vezu s perspektivnim Mihailom započela dok je Pujas još bio u rijalitiju, a čim je iz njega izašao, čuli su se telefonom i tada mu je ona rekla da je najbolje da raskinu, ali i da ima novog dečka.

- Elena i Miksa su nerazdvojni. Oni se poznaju odavno, prvo su bili samo prijatelji, a tek su kasnije sevnule varnice između njih. On je nju pratio i na nastupima. Smuvali su se dok je Fran bio u "Zadruzi", a kad je izašao, to mu je i rekla. Ona se odavno ohladila od njega, ali nije znala kako to da mu kaže, a veza s Miksom je bila savršen razlog za to da s njim prekine kontakt - započinje priču izvor za Kurir.

Elena Kitića našla je novog dečka.
Print Screen / Instagram 

On dodaje i da je Fran teško podneo raskid, jer je jedva čekao da vidi Elenu i da nastave gde su stali kad je ponovo ušao u rijaliti.

- On se baš razočarao kad ju je pozvao. Jedva je čekao da je čuje, a onda mu je ona rekla da je s njima gotovo i da je našla novog dečka, s kojim uživa i koji je potpuno razume i pruža joj podršku. To ga je povredilo jako, ali je nakon toga ubrzo stupio i u s*ks kombinaciju sa drugom učesnicom iz rijalitija - završava izvor. Podsetimo, Vojaž je nedavno ispričao da je s Kitićevom samo prijatelj, kao i da je ona "velika zver od devojke".

- Ja sam saznao da je ona raskinula s Franom tek pre neki dan, drugarski sam joj poslao poruku da li je sve u redu. Nije sa mnom, iako sam se ponadao da će biti. Šalim se. Nije istina da smo u vezi. Elena je velika zver od devojke, dobra drugarica, pozdrav za nju - istakao je Vojaž za "Premijeru".

Ko je Mixa?

Mihailo Vujić poznatiji kao Mixa rođen je 1993. godine u Aranđelovcu. Javnosti je postao poznat po svom pseudonimu i neosporivom talentu. Njegov muzički pravac jeste rap, trap, snimio je nekolicinu sjajnih pesama i veoma brzo postao jedan od najpopularnijih muzičara mlađe generacije.

Njegov muzički pravac je veoma interesantan i podseća na svetski poznate repere koji su trenutno najslušaniji. Mixa je do sada sarađivao sa dosta muzičara, a davnih godina snimio je i pesmu sa Rastom pod nazivom "Mesto na plaži", a danas nastavlja više nego uspešne saradnje i spada u najtraženije izvođače na ovim prostorima, a još njegovih i Elenininih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, Instagram Miksa Vujić je navodno novi dečko Elene Kitić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!