Suđenje Džoniju Depu i Amber Herd  konačno ja završeno, a nakon razočaranja zbog presude koja je doneta u korist slavnog glumca, Amber se fokusirala na svoju ćerku Unu.

Glumica je iznenadila mnoge kada svoje dete predstavila u julu 2021. godinem otkrivši da je rođena ranije u aprilu iste godine. Njena ćerka danas ima jednu godinu, a dugo se nagađalo ko je tata malene Une.

01.07. 2021. godine Amber je svet iznenadila fotografijom na kojoj smo mogli da je vidimo kako grli svoju tek rođenu bebu. Tada je otkrila koliko je uzbuđena i fanovima predstavila svoju ćerku.

"Pre četiri godine sam odlučila da želim da imam dete, ali želela sam da to uradim pod sopstvenim uslovima. Sad cenim i shvatam koliko je radikalno za nas žene da na ovaj način razmišljamo o jednom od najosnovnijih delova naših sudbina", napisala je Amber.

"Nadam se da ćemo stići do tačke gde je normalizovano da ne želim da imam prsten da bih imala krevetac. Deo mene želi da potvrdi da se moj privatni život nikoga ne tiče, a takođe shvatam da me priroda mog posla primorava da preuzmem kontrolu nad ovim. Moja ćerka je rođena 8. aprila 2021. godine, njeno ime je Una Pejdž Herd i ona je početak ostatka mog života", dodala je glumica.

Ona je takođe navela da je ona i "mama i tata" svojoj ćerki, nakon što ju je na svet dočekala uz pomoć surogat majke.

"Ja sam samo mama i tata. Ona je šef", napisala je Amber.

Ko je otac?

Amber Herd jedno vreme bila je sa najbogatijim čovekom - Ilonom Maskom. Džoni Dep je tvrdio da ga je varala sa glumcem Džejmsom Frankom, te da je bila s njim nekoliko meseci, ali nikada zaista nije otkriveno ko je zapravo bebin otac.

dep je tvrdio da je amber bila u vezi sa džejmsom frankom
Shutterstock 

Pisalo se da je Ilon Mask možda tata, ali da je dete rodila surogat majka sa DNK materijalom Maska.

Spisateljica Džesika Rid Klaus rekla je da bliski anonimni izvori tvrde da je Mask donirao spermu kako bi Herd mogla da zatrudni i da je on biološki otac devojčice. Mask se ovim povodom nikada nije golašavao, te tako se i dalje ne zna ko je otac malene Une.

šuškalo se da je otac deteta amber herd ilon mask
PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Takođe se pominjala i varijanta surogat mame i donatora spreme, osobe koje su anonimne javnosti, a šta je od svega istina, zna samo Amber.

Shutterstock Amber Herd i Džoni Dep nekada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!