Holivudska glumica Ešli Džad pojavila se na odavanju počasti svojoj pokojnoj majci i slavnoj kantri pevačici Naomi Džad koja je tragično preminula u aprilu ove godine, samo dan pre nego što je primljena u Kuću slavnih kantri muzike

53-godišnja Ešli tom prilikom održala je govor i naglasila kako je njena majka inspiracija svim ženama, a ono čime je privlačila dodatne poglede je njeno lice, očito uništeno brojnim tretmanima, a za koje glumica ima objašenjenje.

Ešli Džad na odavanju počasti svojoj majci
Youtube 

Naime, već se nekoliko puta našla na udaru kritika, a brojni obožavatelji napali su je, ali i rugali se slavnoj glumici zbog izgleda i plastičnih operacija.

Nakon toga otkrila je kako je počela uzima botoks kao lek jer se mučila s migrenama, a nije ostala dužna ni onima koji su joj se rugali.

Ešli Džad na početku karijere
Shutterstock 

"Ono što ja znam jeste da bolujem od migrena više od godinu dana. To je treća najraširenija bolest na svitu. Jesam li išla na botoks? To je standardni tretman bolesti koju imam. Moje osiguranje plaća 31 injekciju svakih 12 nedelja. Neki prijatelji predložili su mi da ne objavljujem ovu medicinsku činjenicu jer se može upotrijebiti protiv mene, ali mislim da moram biti iskrena. Sram treba biti one koji izvrću moje reči", poručila je glumica.

Ešli Džad danas
Youtube 

Osvrnula se i na upoređivanje njenog izgleda od pre nekoliko godina s onime danas.

"Ono što znam jeste to da su me mizoginisti na Tviteru ubijali upoređujući novu mene s onom idealizovanom pre nego što sam se ugojila. Moje konvencionalno mršavo, atletsko, lepo telo i mršavije lice samo su jedna strana istog patrijarhalnog novčića", istakla je.

Ešli je inače poznata po brojnim uspešnim serijama i filmovima, a za svoje je uloge dobijala i brojna priznanja. Koliko se glumica promenila u međuvremenu, pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock, Preston Ehrler/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia Slavna glumica nekad i sad


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!