Američka glumica Ešli Džad, svojevremeno je važila za jednu od najlepših žena u Holivudu.

U poslednjih nekoliko godina sve slabije se pojavljivala u javnosti, a jedan od razloga je bila i nesreća zbog koje je umalo ostala bez noge.

Nedavno je prisustvovala jednom događaju, na kom je podržala svoju prijateljicu Elizabet, a obo što su svi primetili bilo je njeno izdeformisano lice. Ešli koja je nedavno napunila 52 godine, našla se na udaru kritika zbog natečenog lica, a mnogi su zaklučili da je preterala sa estetskim zahvatima.

"Šta je nekada predivna Ešli Džad uradila sama sebi? Dragi Bože, natečena je", "Čuo sam za plastične operacije ali ovo mi je neka novost, ajoj", "Šta se dođavola dogodilo sa licem Ešli Džad", "Gospode na šta ličiš?", neki su od komentara.

Preston Ehrler/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia, Instagram Ešli Džad

Zbog žestokih kritika upućenih njoj, Ešli je odlučila da se suoči sa svojim kritičarima na društvenim mrežama, pa je otkrila kako se više od četiri meseca borila s anesnosnim migrenima zbog kojih je bila prisiljena da prestane sa vežbama i da je botoks počela da uzima kao lek.

Kaže da da je njeno gojenje posledica saveta lekara da prestane sa svim oblicima fizičkih aktivnosti.

"Ono šta ja znam je da bolujem od migrena, više od godinu dana.To je treća najraširenija bolest na svetu. Jesam li išla na botoks? To je standardni tretman bolesti koju imam.

Moje osiguranje plaća 31 injekciju svakih 12 nedelja. Neki prijatelji predložili su mi da ne objavljujem ovu medicinsku činjenicu jer se može upotrebiti protiv mene, ali mislim da moram biti iskrena. Treba da bude sramota biti one koji izvrću moje reči", poručila je glumica.

esli dzad
Shutterstock 

Osvrnula se i na upoređivanje njenog izgleda od pre nekoliko godina s onim danas.

"Ono što znam je da su me mizoginisti na Tviteru ubijali upoređujući novu mene s onom idealizovanom pre gojenja. Moje konvencionalno mršavo, atletsko, lepo telo i mršavije lice samo su jedna strana istog patrijarhalnog novčića", istakla je.

Progovorite u svakom slučaju. Gađaće vas strelama, ali vaš glas i telo iz kojeg izlazi su predivni, hrabri, snažni i nužni", poručila je Ešli.

esli dzad
Shutterstock