Tih devedesetih Dejvid Duhovni bio je jedna od glavnih faca Holivuda zahvaljujući seriji "Dosije Iks". Žene su ga obožavale i bacale mu se pod noge, a popularnost mu je kasnije donelo i hit ostvarenje "Kalifornikacija".

Međutim, danas slavnog zavodnika teško da bi iko prepoznao. Paparaci su ga uslikali nakon petogodišnje pauze, tokom koje se posvetio pisanju i pevanju, a mnoge je obradovalo što se vratio snimanju. Ipak, promena imidža baš i nije ono čemu su se nadali.

Naime, glumac snima novi film "The Estate", ali i romantičnu komediju sa Meg Rajan "Šta se dešava kasnije". Dejvid kji će uskoro napuniti 61 godinu i dalje je u zavidnoj formi, ali mu na mrežama poručuju da se "hitno otarasi brčića".

Dejvid Duhovni danas je neprepoznatljiv.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Danas živi miran život bez skandala, međutim, samo nekoliko godina ranije priča je bila potpuno drugačija. Postojali su navodi da je varao suprugu, iako nije bilo čvrstih dokaza za to.

Dejvid Duhovni postao je slaavn zahvaljujući seriji "The X Files".
Shutterstock 

Vodio je buran život, a u jednom trenutku je i priznao da je bio seksualni zavisnik, te da je završio zbog tog problema na rehabiliztaciji. Iste godine, njegov PR objavio je da se rastaje od supruge, međutim u narednom periodu su se često mirili i raskidali. Par je danas u dobrim odnosima, ponajviše zbog dece, a bivšoj supruzi u jednom trenutku je plaćao i alimentaciju od vrtoglavih 600.000 doalra mesečno.

Dejvid Duhovni i dalje je u top formi.
Islandpaps.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe, glumac je pre nekoliko godina i te kako zatalasao prašinu priznanjem da se umalo priklonio Sajentološkoj crkvi. U intervjuu za The Daily Beast Dejvid je prepričao svoje utiske sa sajentologijom koje je stekao na venčanju svog prijatelja i glumca Džejsona Bedžija 2000. godine, koji je u međuvremenu napustio ozloglašen kult.

"Otišao sam na njegovo venčanje u Celebrity Center u Los Anđelesu, a oni su mi priredili predstavu. Odmah sam shvatio da mi postavljaju lična pitanja i da su pokušali da prikupe informacije koje nisam želeo da im dam kao stranac. Dakle, to nije prošlo dobro, nisam igrao po njihovim pravilima i nikad se nisam vratio", ispričao je Dejvid.

Dejvid duhovni umalo je postao član Sajentologa.
Shutterstock 

Dodao je i kako Džejson nikada nije pokušao da ga privuče u crkvu, ali je tada izražavao zadovoljstvo kao njihov član.

"On mi je samo rekao da je to super i da bi trebao da pokušam, da ne može biti ništa loše. Viđali smo se s vremena na vreme i primetio sam da je njegov rečnik drugačiji. Način na koji je opisivao svet i svoja iskustva, naročito ona psihološka. Potpuno se promenio", prisetio se Dejvid svojevremeno, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock Dejvid Duhovni nekad je bio jedan od glavnih holivudskih zavodnika, a sad bi ga malo ko mogao prepoznati.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!