Berni Eklston šokirao je svet pre godinu dana kada je otkrio da je u 90. godini ponovo postao otac. Njegova izabranica Fabijana Flosi od njega je mlađa 46 godina, a zbog odnosa sa toliko mlađom ženom često je bio na meti kritika.

Međutim, slavni milijarder dokazao je u više navrata da ga komentari ne dotiču i da je zaista brižan otac i suprug. Nije reagovao ni prošle godine kada su ga pojedini internet forumi "javno razapinjali" zbog njegove izjave u jednoj emisiji da neće menjati sinu pelene niti ga hraniti "jer za to postoje majke".

- Radim šta je potrebno i kada je to potrebno. U ovom trenutku to nije nužno jer su žene za to - izjavio je tada Berni, na šta ga je voditelj emisije upozorio da će se njegova izjava protumačiti kao kontroverzna.

Berni Eklston uživao je sa sinom.
pritnscreen/instagram 

Berni je sad pokazao i kako uživa sa jednogodišnjim naslednikom Ejsom. Naime, on je sinčića posadio u trkački auto i otkrio da nije isključeno da će jednog dana krenuti njegovim stopama. Biznismen i Fabiana proveli su dan na stazi Interlagos u Sao Paulu gde su pratili trke, a odmah potom pohvalili su se na društvenim mrežama.

Berni Eklston sa sinom je bio na trkama Formule 1.
pritnscreen/instagram 

- Ejsovo prvo iskustvo s trkačkim automobilima u Interlagosu - napisala je kratko Fabiana uz fotografiju koja je za kratko vreme dobila mnoštvo lajkova.

Ejs je pozirao sa slušalicama na ušima, sedeći za volanom dok mu je Berni asistirao. Mnogi su poručivali da je Ejs već profesionalac, te da se vidi da će jednog dana biti velikan Formule 1.

Berni Eklston ponosan je na sina za kog kaže da je krenuo njegovim stopama.
Shutterstock 

Inače, Berni je nedavno izjavio kako sada ima više vremena, te da se nada kako će ga provesti sa sinom koji odrasta. Otkrio je i kako bi Ejs možda trebalo da uskoro dobije sestru ili brata, što su mnogi protumačili kao da je Fabiana ponovo u drugom stanju.

Berni pored jednogodišnjaka ima još troje dece. Najstarija ćerka Debora ima 66 godina i nju je dobio u braku sa prvom suprugom Ajvi Bamford, dok je sa Slavicom Radić dobio ćerke Tamaru (37) i Petru (33).

Berni Eklston sa ćerkom i ženom nedavno je proslavio svoj 91. rođendan.
pritnscreen/instagram 

Da li će uskoro porodica Eklston dobiti i petog člana ostaje da vidimo, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritntscreen/instagram Berni Eklston uživa kraj svoje 46 godina mlađe žene

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!