April Benajum danas je jedna od omiljenih manekenki u Francuskoj. 23-godišnjakinja i dalje učestvuje na brojnim izorima za Miss, a pre mesec dana je predstavljala svoju zemlju i na takmičenju za Miss sveta.

Zanimljivo je i da je lepa April svoje poreklo otkrila pre dve godine kada je osvojila titulu prve pratilje, otkrivši da ima srpske, hrvatske, izraelske i italijanske krvi. Međutim, nije ni sanjala da će joj to doneti niz problema sa kojima se borila mesecima.

April Benajum danas je jedna od najpopularnijih francuskih manekenki.
PIERRE VILLARD / Sipa Press / Profimedia 

Naime, manekenka je trpela niz uvreda i pretnji zbog porekla, a pojedinci nisu birali sredstva da bi je povredili makar virtuelno. Hitler je zaboravio na tebe", "Ne glasajte za Jevreje", bili su neki od najgorih komentara koje je dobila, ali i samo jedni u nizu sličnih. Situacija je do te mere eskalirala, da se oglasio čak i francuski ministar unutrašnjih poslova Žerald Darmanin.

"Šokiran sam agresivnim antisemitističkim uvredama", rekao je i dodao da je angažovao čak i policiju.

"Ovo nije bilo takmičanje u antisemitizmu. Potpuno podržavam April Benajum koja je postala meta komentara mržnje samo zbog svog porekla", istakla je svojevremeno zamenica ministra unutrašnjih poslova Marlen Šijapa.

Sa druge strane, lepa April rekla je da je komentari ne pogađaju, ali da ne može da veruje da se takve stvari događaju u 21. veku. Inače, u Francuskoj je uvreda koja sadrži antisemitski karakter kažnjiva, a kazna može biti i do godinu dana zatvora i 45. 000 evra.

Lepa April uspešno se bavi manekenkstvom i spada u 13 najlepših žena sveta.
pritnstscreen/instagram 

Ova lepotica koja je nedavno proslavila 23. rođendan inače je po zanimanju biznis menadžer, a trenutno studira međunarodnu trgovinu na jednom univerzitetu. Govori čak 4 jezika - francuski, engleski, italijanski i nemački, a za sve ove godine osvajala je više takmičenja, sve do pobede na takmičenju za Miss Francuske 2021. godine. Na takmičenju za Miss sveta ušla je u prvih 13 što dovoljno govori o njenoj atraktivnosti.

Interesantno je i da je njena baka Žoržet Ivaldi bila Mis Marseja 1950. godine. April je odrastala širom Azurne obale, u zavisnosti gde je njen otac, inače policajac bio raspoređen. Majka joj je bila dekan fakulteta i upravo je ona ta koja potiče sa Balkana.

Danas je April ostavila sve ono ružno iza sebe, a takmičenje za Mis sveta donelo joj je i potpisivanje ugovora sa prestižnom agencijom Talent Lab. Zaštitno je lice bredna Guess, a pojavila se i na naslovnici francuskog Ella zajedno sa slavnom manekom Kristel Jambajisa.

Redovo se pojavljuje na prestižnim događajima, i čini se da se njena karijera tek zahuhtava, a još fotografija ove prelepe devojke, pogledajte u galeriji ispod:

pritnstscreen/instagram April Benajum srpskog je porekla, a iako su je na početku karijere pratile uvrede zbog porekla, danas je jedna od miljenica Francuske

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!