Miranda Viđak, splitska dizajnerka postala je poznata našoj javnosti po vezi sa domaćim glumcem. Lepa Miranda godinama živi i radi u Americi, bavi se dizajnom, a prezime je promenila u Vidak.

"Dizajner sam i kreativni direktor svog brenda MOODYTWIN, i taj posao radim već osam godina. Poprilično je intenzivan i zahtevan, pa mi zaokuplja većinu vremena.

Često moram uskočiti u više pozicija, radim i u prodaji, bavim se marketing, aktivna sam na socijalnim mrežama, rekla je Miranda 2018. za Story.hr. 

Iako je već duži niz godina njena adresa stanovanja u Americi, Miranda povremeno poseti svoju rodnu zemlju. Ipak, kako kaže, misli da ne bi mogla da živi u Splitu.

"Nisam sigurna da mogu kompletno, ali mogla bi provesti tri, četiri ili pet meseci u Splitu, što mi je nekad bilo nezamislivo. Ovo je postao ozbiljan grad, s hordom turista i ljudi koji želi biti u njemu, s ogromnom ponudom za svakoga; prilično sam fascinirana razlikom pre pet godina i sada, a i ja sam dosta drugačija te me danas više veseli biti celi dan s nećacima, nego bilo kakvi izlasci.

No srećom, imam i hrvatsko i američko drzavljanstvo, pa mogu oboje". Kada je reč o njenom ljubavnom životu, Miranda je veoma misteriozna, te je pre tri godine za hrvatske medije rekla kako postoji posebna osoba u njenom životu, ali ništa više nije želela da otkriva.

Kako Miranda danas izgleda, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Lepa manekenka godinama živi i radi u Americi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

izvor: stil