Poznata pevačica Leona Luis čeka svoje prvo dete sa suprugom Denisom Jauhom.

Leona će se poroditi drugom polovinom godine, a očekuje se da krajem meseca potvrdi navode o svojoj trudnoći, piše The Sun. Inače, Leona je nedavno govorila da ona i njen suprug razmišljaju o usvajanju.

"Želim decu, ali isto tako smo pričali o usvajanju. Moja mama je odrasla u hraniteljskoj porodici i niko nije hteo da je usvoji kad je bila dete. Zato bih jakovolela da usvojim dete", istakla je pevačica nedavno.

Leona je supruga koreografa Denisa Jauha upoznala još 2010.l zahvaljujući poslu, a par se 2019. godine venčao u Toskani. Pevačica ga često naziva svojom stenom.

"On je najbolja i najpažljivija osoba koju sam ikad upoznala", rekla je o svom suprugu koji ju je zaprosio na odmoru u Portoriku.

Leona je pre njega bila u vezi sa  ljubavi iz detinjstva Luom Al-Čamom, s kojim je raskinula vezu 2010. godine.

Ipak, njen raskid s bivšim dečkom Luom se malo zakomplikovao. Naime, on je želeo da mu Leona isplati iznos od milion funti jer joj je pomogao u karijeri. Naime, Lu je bio taj koji ju je prijavio u popularni šou, britanski X Faktor gde je Leona pobedila, zbog čega je preuzeo zasluge i za njen ostvareni uspeh.

Leona je sreću našla kraj Denisa
Instagram 

Leona mu je ponudila kuću u Londonu čija je vrednost bila procenjena na pola milona, ali on time nije bio zadovoljan jer je smatrao da poseduje i prava na neke njene pesme, za što zaslužuje finansijsku nadoknadu.

"Bili su u vezi više od deset godina, a on ju je uvek bodrio da iskoristi svoj talent. Čak joj je popunio i prijavu za "X Factor", rekao je 2010. godine njima blizak izvor.

Leona Luis uskoro postaje mama
Instagram 

Borba s bolešću

Leona je jednom prilikom pričala i o svojoj borbi s bolešću koja joj je dijagnostikovana 2017. nakon tegoba kroz koje je prolazila. Naime, ima Hashimoto bolest, autoimunu bolest štitne žlezde koja zahvata žene čak i do petnaest puta češće nego muškarce. To je najčešći uzrok hipotireoze u svetu, stanja koje ima razne negativne posledice na organizam, a uzrok je mnogih neugodnih simptoma i promena među kojima su umor, mučnine i bolovi.

"Osećala sam užasnu bol u vratu i grlu. Nisam znala šta se događa. Bilo je to teško razdoblje. Kad su mi tek dijagnostikovali bolest, bila sam skhana. Jako sam se bojala i osećala usamljeno. Osećala sam da mi telo poručuje da usporim. Počela sam da se lečim prirodnim putem i da jedem kvalitetnije. Nisam više radila nevažne stvari poput ispravljanja kose i počela sam ispočetka da radim na psihološkom i fizičkom stanju", ispričala je Leona.

Instagram, Clint Brewer Photography/A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Popularna pevačica čeka prvo dete


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!