Milan Marić i Mia Bjelogrlić novi su poznati par o kojem će se, nesumnjivo, tek pisati i pričati. Atraktivan izgled glavnih aktera,“zvučna” imena i doza misterije oko njihove veze bili su sasvim dovoljni da odmah ustalasaju javnost.

Šarmantni glumac, za kojim uzdišu mnoge dame i ćerka Dragana Bjelogrlića upoznali su se na snimanju filma “Toma”, u kome Milan tumači glavnu ulogu, ali su počeli da se zabavljaju u vreme novogodišnjih praznika.

Poznaju se dugo, uvek su se dopadali jedno drugom. Imaju zajednički krug prijatelja, u istom su poslu, imaju slična interesovanja, gotovo ista mišljenja o svim temama, bilo da je u pitanju aktivizam za ženska prava, aktivizam za LGBT prava, političko mišljenje, pa čak i muzički ukus. Kada dvoje ljudi toliko toga dele, samo je bilo pitanje vremena kada će shvatiti da simpatije treba pretvoriti u nešto više. Svi njihovi prijatelji su oduševljeni ovakvim razvojom događaja i navijamo za njih – istakao je za Story neimenovani izvor blizak paru.

milan marić i mia upoznali su se na snimanju filma toma
ATA Images/Antonio Ahel 

Njih dvoje su navodno skrivali od Dragana Bjelogrlića svoju ljubav jer Milan gaji ogromno poštovanje prema svom starijem kolegi i saradniku.

Milan je proveo poslednje dve godine sa Bjelom, što snimajući "Tomu", što putujući tokom promovisanja ovog filma. Remek-delo koje su zajedno stvorili i sav uspeh koji je došao zbližio ih je i postali su veliki prijatelji, uz poštovanje koje Marić gaji prema Bjelogrliću, uzme li se u obzir da mu je na neki način uzor. To što je počeo da zabavlja s njegovom ćerkom Milana je opterećivalo i odugovlačio je da izađe pred njega s tom informacijom – kaže izvor za pomenuti magazin.

mia i milan su krili vezu u početku
ATA Images 

Dok su mediji nagađali da Marić tuguje posle raskida dvogodišnje veze, on je već uveliko uživao u tajnoj romansi sa mladom producentkinjom. Izvori bliski paru kažu da je Dragan među poslednjima saznao sa kim se zabavlja njegova ćerka, ali i da je oduševljen njenim izborom. Uostalom, kako i ne bi kada i sam ceni Milana, i kao čoveka, i kao kolegu.

Milan i Mia o svojoj ljubavi još uvek ne žele da pričaju, a kako izgleda Marićeva nova devojka pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Poznati glumac Dragan Bjelogrlić ima lepu ćerku koja je kopija svoje majke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!