Manekenka Olivija Kulpo bila je jedna od glavnih zvezda revije brenda Monot na Nedelji mode u Parizu, a njeno smelo izdanje mamilo je poglede okupljenih gostiju.

Olivija je zablistala u provokativnoj haljini brenda na čiju je reviju došla, a u istoj kreaciji smo nedavno videli Kendal Džener kada se na svadbi drugarice pojavila u smelom izdanju i izazvala lavinu negativnih komentara.

kendal u haljini na venčanju drugarice
Instagram 

Olivija je inače svojevremeno Mis Univerzuma, a na reviji je blistala u seksi kombinaciju za koju definitivno treba imati puno samopouzdanja, ali i izvajanu figuru. A ovoj lepoj brineti ne manjka ni jednog ni drugog.

Olivija je izgledala zanosno u crnoj provokativnoj haljini u kojoj nije mogla ostati nezapažena, s obzirom na to da je kreacija imala veliki šlic i proreze u predelu gurid i stomaka. 

Lepa manekenka pokazala svoje bujne grudi i izvajane trbušnjake, ali i duge noge i tanak struk. Kako ova haljina govori dovoljno sama za sebe, Olivija tako nije preterivala sa detaljima, a kombinaciju je zaokružila jednostavnim crnim sandalama sa kaišićima.

2012. Olivijije je proglašena za Mis Amerike, a iste godine ponela je lentu Mis Univerzuma. Takođe, 2019. časopis "Maxim" proglasio ju je najseksepilnijom ženom na svetu.

olivija na nedelji mode
Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Pored modelinga i manekenstva, bavi se i glumom, a ima i privatni biznis - suvlasnica je jednog restorana na Roud Ajlandu. Takođe, okušala se i u dizajnerskim vodama, pa je u saradnji sa poznatim brendom "Express" dizjanirala i žensku kolekciju.

Ona rado nosi provokativne komade kojima ističe svoje telo, poznata i kao svojevrsna ikona stila, pa je gotovo u svakoj prilici besprekorno obučena.

olivija u provokativnoj haljini
Storms Media Group / Alamy / Alamy / Profimedia 

Svojom poslednjom odevnom kombinacijom definitivno je privukla najviše pažnje, a njeno smelo izdanje pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Lepa manekenka u seksi haljini


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!