O odnosu Mirke Vasiljević i Vujadina Savića šuškalo se godinama.

Pričalo se da imaju probleme, da stvari nisu najsjajnije... ali par je to uspešno demantovao i pokazao da su jaki baš kao i na početku veze.

Glumica je pre nekoliko meseci postala mama po četvrti put, te nema mnogo vremena za predah, ali joj u obavezama oko bebe pomažu njena starija deca, sinovi Andrej (10) i Mihajlo (7), kao i ćerka Andrijana (8).

- Svako dete je nova radost za mene. Andreja sam rodila sa 20 godina, a ovo dvoje su došli zaredom. Vujadin i ja smo bili mladi, životno neiskusni, emotivno nedovoljno zreli. Posle sedam godina poželela sam da opet osetim miris bebe i da dobijem još jednu devojčicu, da svako ima i brata i sestru, za igru, izlazak, rame za plakanje. Sada, sa 30 godina, sa Anikom sam iskusnija. Klinci pomažu, hrane je, spremaju za kupanje, paze - rekla je Mirka za Gloriju.

Mirka Vasiljević kaže da joj starija deca mnogo pomažu sa bebom.
Kurir/ Damir Dervišagić 

U maratonu dnevnih obaveza Mirki nevenčani suprug, fudbaler Vujadin Savić veoma pomaže i jedno drugom su velika podrška.

- On je tipični Balkanac koji poslove deli na muške i ženske. Odrastali smo zajedno i znam koliko može. Isto to on zna za mene, što je možda bila moja greška na početku veze jer sam pokazala šta sve mogu sama. Razgovorom sve rešavamo. Kaže mi: “Samo reci šta treba, tu sam” i uradi sve. Kada smo u inostranstvu, trudim se da mu dozvolim da ima mir jer mi živimo od njegovog sporta. On ima teret izdržavanja svih nas, da mora da bude zdrav kako bi bio na terenu, jer je to bitno za profesionalni fudbal.

Mirka Vasiljević veliku podršku ima od strane svog nevenčanog supruga Vujadina Savića.
Kurir/Marina Lopičić 

Inače, lepa glumica je i nakon četvrte trudnoće u rekordnom roku vratila vitku liniju, a kako je nedavno ispričala, njena tajna je disciplina.

- Protekle četiri godine sam intenzivno trenirala, pa sam sada u trudnoći napravila malu pauzu. I tokom nje sam vodila računa o ishrani, nisam se prejedala ali sam vodila računa da bude dobro i meni i bebi i da ona dobija sve što joj je potrebno - rekla je glumica.

Mirka Vasiljević u rekodrnom roku je vratila liniju.
KURIR/Dragana Udovičić 

- Nažalost, svesna sam da je pauzi došao kraj, ne mogu da priuštim sebi da čekam svaki naredni ponedeljak kako bih počela, jer tada on nikada neće doći. Disciplina je ključ svega. Moram da pomenem i genetiku - rekla je Vasiljevićeva, a kako Mirka danas izgleda, pogledajte u videu na kraju teksta.

PORODILA SAM SE ZA 20 MINUTA! Mirka Vasiljević opisala kako je protekao porođaj i otkrila zašto je ćerkici dala ime ANIKA Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!