Hari Stajls ponovo je opravdao titulu "skandal-majstora".

Od samog početka karijere, pored glasa, pažnju je privlačio i neobičnim autfitima, nalakiranim noktima, ženskom garderobom, visokim potepticama... To ga ipak nije omelo da ima najzgodnije i najpoželjnije devojke Holivuda.

Hari Stajls od samog početka karijere pažnju privlači kako glasom, tako i neobičnim autfitima.
Kevin Winter / AFP / Profimedia 

Čak je i lepa glumica Olivija Vajld prekinula svoj dugogodišnji odnos sa kolegom glumcem i sreću pronašla kraj 10 godina mlađeg Harija sa kojim živi trenutno.

Hari Stajls uprkos tome što nosi suknje i lakira nokte smuvao je jednu od najlepših glumica, Oliviju Vajld.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, pevač je sada otišao korak dalje. Naime, paparaci su ga uslikali prilikom snimanja novog spota, a pažnju prolaznika privuklo je upravo to što je Hari sve vreme bio u krevetu, u pidžami. Saobraćaj je bio blokiran, a čini se da se pevač sve vreme dobro zabavljao.

Hari Stajls snimao je nov spot u krevetu.
Click News & Media / Dean / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Putevi su bili zatvoreni i bilo je na sve strane mnogo obezbeđenja", rekao je jedan od svedoka u Londonu za "The Sun". "Nije mu smetalo što svi gledaju u njega. Obukao se u stilu Džona Lenona kada je sa Joko Ono pozirao u krevetu", komentarisali su prolaznici.

I zaista, jedan pogled na Harija u krevetu jasna je asocijacija na ideju "najodvratnije žene sveta", kako su je nekad zvali - Joko Ono, da sa Lenonom pozira u krevetu. Joko su prezirali i jer je po mišljenju mnogih rasturila Bitlse, a koliko je njena veza sa Lenonom bila bolesna, svedoči i to što ga je terala na trojke, navukla na droge, a potom i terala da je zove "mama".

Zato i ne čudi što čuvena fotka iz kreveta, uprkos snažnoj poruci protiv rata, nije baš omiljena javnosti. ipak, deluje da Harija to ne remeti. On se krevetom odvezao čak do Bakingemske palate, gotovo Elizabeti "pod prozor", a zanimljiv spot uskoro bi trebalo da ugleda svetlost dana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!