Bivši član grupe One Direction s uspješnom solo karijerom za Noć veštica imao je veliki koncert u njujorškom Madison Square Gardenu. Tim povodom brojne je oduševio svojim odabirom kostima s dizajnerskim potpisom.

Britanska zvezda Hari Stajls uz muzičku gradi i glumačku karijeru, a već nekoliko godina nastupa kao zaštitno lice italijanske kuće Gucci na čelu s dizajnerom Alessandrom Micheleom.

Upravo je Micheleu 27- godišnji glazbenik poverio zadatak kreiranja kostima za Noć veštica – praznik koji je proslavio velikim koncertom u njujorškom Madison Square Gardenu.

Svoje fanove i javnost iznenadio je prerušavanjem u lik Dorothy kojeg je slavna Judy Garland godine 1939. glumila u kultnom mjuziklu "Čarobnjak iz Oza".

Noseći imitaciju plavo-bele haljine, Hari Stajls je kompletirao stajling crvenim grilonkama i mašnom na glavi uz Guccijeve gležnjače nalik svetlucajućim, crvenim cipelicama za balet.

Britanski pevač i glumac u usponu lik Dorothy dočarao je i izvođenjem svoje verzije kultne pesme 'Somewhere Over the Rainbow'.