Superboul je, kao i u uvek, okupio sve one koji vole dobar kombinaciju sporta i vrhunske zabave.

Uostalom, za muzički deo bile su zadužene najveće hip-hop legende svih vremena poput Dr Drea, Snup Doga, Eminema, Meri Džej Blajdž i Kendrika Lamara, a publika je bez treptanja pratila neviđen šou tokom poluvremena.

Na tribinama su se našla i neka od najvećih imena šoubiznisa poput Džej Lo i Bena Afleka, repera Tajge, The Weeknda, Elen Dedženeris, Rajana Rejnoldsa, Keti Peri, Džastina i Hejli Biber, Kendal Džener i mnogih drugih, pa opet, pažnju mnogih ukrala je zgodna crnka sa ovih prostora koja je zdušno navijala sve vreme.

Ivana Knol ukrala je pažnju na ovogodišnjem Superboulu.
pritnscreen/instagram 

Veoma brzo o lepotici bujnih oblina brujali su i svetski mediji, a veoma brzo se saznalo da je u pitanju manekenka i nekadašnja kandidatkinja izbora za Mis Hrvatske Ivana Knol.

Ivana Knol inače je hrvatska manekenka.
pritnscreen/instagram 

Hrvatica se na čuvenom događaju pojavila u belom minijaturnom topu i šortcu, a njena pojava nikog nije ostavila ravnodušnim, a još njenih fotografija i to ne samo sa Superboula pogledajte u galeriji u nastavku:

pritnscreen/instagram Svetski mediji ne prestaju da bruje o lepoj Ivani Knol koja je inače hrvatska manekenka.

Inače, Ivana Knol rođena je u Nemačkoj gde je živela do 8. godine, nakon čega je živela u Hercegovini, a potom je upisala Grafički fakultet u Zagrebu. Od tinejdžerskih dana bavila se modelingom, a čak je 2016. godine učestvovala na izboru za Mis Hrvatske.

Ivana Knol inače je rođena u Nemačkoj.
pritnscreen/instagram 

Lepota joj je, bez sumnje, otvorila mnoga vrata, ali ipak, kada uporedimo njene fotografije od pre nekoliko godina, jasno je da danas izgleda nešto drugačije nego u prošlosti. Ivana je bez sumnje atraktivna devojka, ali se čini nema samo da je sada svoju liniju dovela do svaršenstva, već se daju primetiti i druge izmene na licu kao i u načinu šminkanja, a kako je izgledala nekad pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/youtube Pogledajte kako je Ivana Knol izgledala nekad.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!