Ana Nikol Smit tragično je nastradala pre 15 godina - tačnije, 8. februara 2007. godine, kada je njena ćerka Danijelin imala samo 6 meseci.

Pronađena je mrtva u hotelu, a malo nakon toga krenule su da se ređaju teorije zavere.

Mnogi su smatrali i da je ubijena, iako je činjenica da je Ana dugo bolovala od depresije, pogotovo nakon što se njen sin predozirao i preminuo u dečijoj sobi u kojoj je spavala sa tek rođenom ćerkom.

U jednom trenutku, kako je kasnije pričala, jednom rukom držala je bebu, a drugom pokušavala da ga probudi. Smrt sina teško je podnela, a na sahrani je pokušala da uđe u njegov kovčeg. Od tog trenutka njena karijera i život krenuli su nizbrdo, a samo šest meseci kasnije slučajno je oduzela svoj život smrtonosnom kombinacijom lekova.

Snima se film o poslednjih 36 sati u životu Ane Nikol Smit.
Shutterstock 

Sada, 15 godina kasnije, snima se još jedan film o njenom životu, tačnije, o poslednjih 36 sati, a poseban akcenat biće na jedinoj ženi koja je, po mišljenju mnogih mogla da joj pomogne, a lošom procenom ju je odvela u smrt.

U pitanju je psihoterapeutkinja Kristin Eroševič, koja joj je malo pred smrt prepisala kombinaciju lekova koju su američki doktori nazivali "farmaceutskim samoubistvom". Erošević joj je 36 sati pre samoubistva prepisala dva sedativa, 300 tableta metadona, lek za relaksaciju mišića, antiinflamatorni lek i 4 bočice leka protiv bolova koji se zove "bolnički heroin".

Doktorka Ane Nikol Smit oslobođena je optužbi.
Robyn Beck / AFP / Profimedia 

Film "Hurricana" upravo će prikazati kakvi su bili poslednji trenuci slavne plavuše, a glavna uloga bi trebalo da pripadne ili Holi Hanter ili, kako se šuška, Džuliji Foks, trenutnoj devojci Kanje Vesta, iako to još uvek nije potvrđeno.

Džuliji Foks ili Holi Hanter mogla bi da pripadne uloga Ane Nikol Smit u novom autobiografskom filmu.
Shutterstock 

Radnja se odvija oko toga kako je žena kojoj je verovala i koju je, po priči izvora bliskih Ani Nikol Smit, najviše volela, jer je razumela njenu tugu zbog pokojnog sina, u pokušaju da joj pomogne i olakša dane, nehotice uradila suprotno i nepromišljenim doziranjem lekova odvela glumicu i nekadašnju manekenku u smrt.

Ana Nikol Smit predala se lekovima i alkoholu nakon smrti svog sina.
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Producenti opisuju projekat kao istraživanje "ogromne sile nalik uraganu koja je bila Ana Nikol Smit, i sudbonosnog niza događaja koji su je naveli da uništi sve na svom putu, uključujući sebe i one koji su joj najbliži".

Inače, doktorka Erošević oslobođena je krivice, iako je porodica ponovo uložila žalbu. U sobi u kojoj je Smitova umrla pronađeno je više od 11 recepata, od kojih nijedan nije bio na njeno ime. Istragom je utvrđeno da iz bočica nedostaje više od 600 pilula, iako su recepti bili izdati mesec dana ranije.

Ana Nikol Smit umrla je pre 15 godina u hotelskoj sobi.
Shutterstock 

Podsetimo, Ana Nikol Smit, odnosno Viki Lin Hogan kako joj je pravo ime, udala se sa 17 godina i rodila sina Danijela. Nezadovoljna životom, napustila je restoran u kom je radila i počela da izvodi striptiz, a zahvaljujući atraktivnom izgledu dospela je i do duplerice Plejboja.

Nakon toga upoznala je bogatog tajkuna za kog se kasnije udala iako je imao tada 89 godina. Bogataš je preminuo 14 meseci kasnije od upale pluća, a ona je nastavila sa burnim životom.

Ana Nikol smit udala se za vremešnog tajkuna koji je 14 meseci kasnije umro od upale pluća.
Splash News / Splash / Profimedia 

Kada je ostala trudna 2. put, šestoro muškaraca radilo je DNK test da bi se utvrdilo ko je otac. Ana je ćerku rodila 7. septembra 2006, a tri dana kasnije doživela je udarac koji je bio početak njenog kraja. Danijel je došao da vidi svoju polusestru, a onda se i predozirao u njenoj sobi.

Ana nije mogla da se povrati od svega, i pored toga što je u životu imala bebu, te se prepustila lekovima 6 meseci kasnije, a nakon njene smrti počela je mučna borb za starateljstvo za njenu ćerku Danijelin.

Ana Nikol Smit nije znala ko je otac njene ćerke.
Youtube 

S obzirom da je devojčica bila jedina naslednica više miliona dolara, otimanje za očinstvo ne treba da čudi, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako danas izgleda ćerka Ane Nikol Smit

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!