BRAK SA 63 GODINE STARIJIM TAJKUNOM POKRENUO JE LAVINU TRAGEDIJA: Teorije zavera o smrti prelepe plavuše i dalje žive

Ana Nikol Smit svojim načinom života izazivala je veliku pažnju javnosti, a kako je umrla i dalje nije do kraja razjašnjeno i oko njene smrti postoje mnoge teorije zavere.

Ko je ćerka Ane Nikol Smit
Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia 

Bila je seks simbol 90-ih, i žena čija lepota i tragična životna priča pariraju priči Merilin Monro. Anu Nikol Smit majka je rodila sa samo 15 godina, i to kao razvedena devojčica.

Od muža se rastala kada je saznala da on ima seksualne odnose sa njenom desetogodišnjom sestrom. A do doba kada je Ana zašla u tinejdžerske godine, majka joj je već po treći put bila udata.

Ana je kroz svoje ispovesti otkrila da ju je očuh redovno silovao, i to uz majčino znanje, te da su je na kraju sa 13 godina oterali iz kuće.

Primila ju je tetka, ali Ana se nikako nije snalazila u školi, pa je u drugoj godini digla ruke i zaposlila se kao konobarica u restoranu brze hrane. Tamo je i upoznala svog prvog muža, koji je radio kao kuvar u istom restoranu.

ana nikol smit
Youtube 

Udala se za njega i razvela već u 17 godini, pa se zaposlila kao striptizeta. Govorili su da ima telo boginje, pa se tako lako se probijala sve dalje i dalje. Stigla do Hjustona, gde je postala Plejboj zečica, a malo nakon toga njen lik i telo krasili bilborde i naslovne strane širom sveta.

ana nikol smit
Shutterstock 

Razlika od 63 godine

Ubrzo je za oko zapala tajkunu koji je u to vreme oplakivao smrt svoje žene. Bio je to Džej Hauard Maršal, koji je tada ima 87. Iako je bio stariji od nje 63 godine, on nije odustajao od namere da je zavede.

Obasipao ju je pažnjom i skupoecenim poklonima o kojima je Ana do tog trenutka mogla samo da mašta. Dve godine kasnije, ona je imala 26, a on 89 godina, i stali su pred oltar.

ana nikol smit
Splash News / Splash / Profimedia 

Njihov brak, prirodno, podigao je mnogo prašine, a svaka zajednička slika izazivala je opšte zgražavanje. 13 meseci nakon što su se venčali, Džej je 1994. godine umro, a iza sebe ostavio nasledstvo vredno više od milijardu dolara.

I iako je Anu obasipao dragocenostima, nije je uključio u testament. Ana nije dozvolila da to tako prođe, pa je otpočela višegodišnja sudska bitka. Na kraju je izvukla oko 450 miliona dolara, a tu su bili i višemilionski prihodi koje je ostvarivala kao seks simbol tog vremena.

A onda je usledilo još bizarnih zapleta. 2006. godine objavila da je trudna, a odmah je krenulo spekulisanje ko je otac jer je ona odbijala da to kaže.

U to vreme zabavljala se sa advokatom Hauardom Sternom, za koga se posle i udala, pa su neki pretpostavljali da je on otac.

ana nikol smit
Youtube 

Drugi su govorili da je zamrzla spermu milijardera kako bi to dete imalo pravo da nasledi njegovu imovinu. A tu je bio i njen bivši dečko, fotograf Lari Birkhed, koji je tvrdio da je dete njegovo.

Ali kada je devojčica došla na svet sedmog septembra 2006. godine, Ana je kao oca navela advokata Hauarda Sterna.

Teorije zavera zbog smrti

Tri dana kasnije, dok joj je u poseti bio sin Danijel (20), umro je kraj majke, predoziravši se lekovima što je izazvalo mnogo sumnje jer nije imao istorijat konzumiranja droga za razliku od majke.

Ana je nakon toga polako nestajala iz javnosti, a onda je 2007. godine pronađeno njeno telo u hotelu gde je odsela. Imala je svega 39 godina.

Uzrok smrti, kao i u Danijelovom slučaju, bilo je predoziranje lekovima. Usledila je žestoka borba porodice i prijatelja za nasledstvo, a ponovo se potegla i priča oko toga ko je pravi otac male Danijelin.

I testovi su pokazali da je to zapravo bio fotograf Lari Birkhed. Ni danas se ne zna zašto je Ana tako tragično okončala, a teorije zavere o svemu i dalje žive. Najglasniji su oni koju su uvereni da je Hauard Sten ubio i oca i sina kako bi se dokopao novca.

Anina ćerka Danijelin nije mu bila prepreka ka tome jer se vodio kao njen otac. Ipak, protiv njega nikada nije podignuita nikakva optužnica.

Danijelin je budila mnogo radoznalosti u javnosti jer su se svi pitali da li i koliko liči na fatalnu majku. Ipak, njene slike su se izuzetno retko pojavljivale, pa je prava senzacija nastala kada se njen otac sa Danielin pojavio u medijima sa ćerkom i kada su spremno pozirali fotografima.

danijelin birkhed sa ocem
Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kažu da je Danijelin slika i prilika svoje majke, ali svi se nadaju i da je sličnost ostala samo na fizičkom nivou, i da će Danijelin imati mnogo srećniju sudbinu od svoje majke i bake.

Njena ćerka, Danielin danas ima 14 godina, a majku praktično nije ni upoznala - bila je beba kada je Ana pronađena mrtva u sobi 607 u hotelu Hard Rock na Floridi.

danijelin birkeh sa osecm
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

"Danijelin je sada tinejdžeka, a ne zna gomilu činjenica o svojoj majci. Kao otac devojke koja je tako mala izgubila majku, pomislio sam, zašto da joj ne pokažem njene početke. Iskreno, ni ja sam nisam znao neke detalje iz njenog života", ispričao je Lari Birkhed.

Više fotografija Ane Nikol Smit pogledajte u galeriji u nastavku teksta: 

FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia, Shutterstock Ana Nikol Smit

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši