Luka Raco veoma brzo je postao jedan od najpopularnijih glumaca na domaćoj sceni.

Pripadnice lepšeg pola često su mu udeljivale epitete najlepšeg i najatraktivnijeg glumca, međutim poznato je da je neko vreme njegovo srce pripadalo nekadašnjoj verenici Vanji sa kojom je planirao venčanje.

Međutim, umesto toga je usledio raskid, a Luka nije preterano želeo da komentariše svoj ljubavni život. Šuškalo se i da je uplovio u novu romansu sa travel influenserkom i turističkim vodičem Milicom Pejković, a da je zaljubljen glumac je potvrdio u jednom intervjuu.

- Imam devojku, ali to sigurno neću uraditi. Niti će biti zajedničkih fotografija, niti ću otkriti ko je. Smatram da za tim nema potrebe, sve dok se veza ne digne na mnogo viši nivo. Mislim da je raniji odnos prema ovom pitanju bio odraz moje brzopletosti- rekao je Luka nedavno za Hello.

Luka Raco pre nekoliko meseci potvrdio je da ima devojku, ali da je neće eksponirati.
pritnscreen/instagram 

Međutim, izgleda da se situacija na tom polju promenila, te je glumac u nedavnom intervjuu za Informer progovorio ne samo o današnjim devojkama, već i o emotivnom statusu.

- Nemam devojku, ništa se u vezi s tim nije se promenilo. Devojke su danas postale opuštenije i slobodnije i znaju da naprave prvi korak.

Luka Raco sada kaže da nema devojku.
printscreeen/instagram 

Takođe, glumac se osvrnuo i na seriju "Igra sudbine" koja je umnogome uticala na njegovu popularnost i usput otkrio da mu emocije i suze nisu strane, iako važi za mačo muškarca.

- Poslednji put sam zaplakao u novembru prošle godine kada su nam saopštili da prekidamo sa snimanjem serije i da pada poslednja klapa - kaže Luka, međutim, scenaristi su ipak odlučili da nastave sa snimanjem ove hit serije u kojoj on tumači Aleksu.

Luka Raco priznao je da mu nisu strane ni suze ni emocije.
ATA Images 

Koliko on i njegov lik imaju sličnosti, kao i šta ćemo gledati u narednim epizodama, Luka otkriva za Informer.

- Biće velikih promena u seriji i što se mog lika tiče i ja sam se iznenadio kada sam pročitao scenario. Sa dosta glavnih likova u seriji će se desiti drastične životne promene. Voleo bih da sam sličan mom junaku kojeg igram, jer je Aleksa idealan muškarac, a danas niko nije savršen. Trudim se da naučim nešto od njega i da primenim u privatnom životu - rekao je popularni glumac, te ne sumnjamo da je za mnoge dame upravo on savršen muškarac, a kako izgleda Milica sa kojom su ga povezivali, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Luka Raco i Milica Pejković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!