Jadran Malkovič rođen je u Nemačkoj, odrastao je u Srbiji, a živi u Velikoj Britaniji.

Serija "Crna svadba" uslovila je njegov povratak u Srbiju iako je u datom momentu imao više poslovnih ponuda sa različitih podneblja. Ubrzo je usledila još jedna uloga u novoj domaćoj seriji "Azbuka našeg života".

Povratkom u Srbiju Jadran Malkovič postao je jedan od omiljenih glumaca ženskog dela publike, te je sve veće interesovanje o njegovom ljubavnom životu.

Jadran Malkovič čestitao bivšoj ženi Katarini rođendan.
Maurizio Montani / Ustupljene fotografije 

Ipak, u dosadašnjim istupanjima u javnost je govorio isključivo o poslovnim planovima i poreklu, koje takođe intrigira mnoge, ali interesovanja u priči o privatnom životu nikada nije bilo.

Međutim, jednim gestom na društvenim mrežama je konačno pokazao delić svoje intime.

Jadran je podelio rođendansku fotografje svoje bivše žene Katarine, a potom poručio:

- Ako vam sadašnji partner ima bar polovinu kvaliteta koje ima moja bivša supruga, onda ste ok. Pridružite mi se da poželimo Katarini srećan rođendan.

Iako odavno više nisu u braku, Malković je nedavno medjima priznao da je Katarina još uvek najvažnija žena u njegovom životu.

- Sa njom i dalje, nakon mnogo godina imam divan odnos. Pa na to mogu da se nadovežem da su neki od najznačajnijih saveta došli od nje. Ona je executive coach i između ostalog radi sa ljudima u korporativnom svetu, vlasnicima kompanija, sportistima, pa sam sa njom radio na sebi - rekao je glumac za Blic i dodao koji mu je cilj za budućnost.

- Privatno mi je cilj da se odlučim gde će mi biti baza. Međutim, i dalje mnogo volim nomadski život, tako da će to izgleda još potrajati. Želja na poslovnom planu mi je režija velikog projekta, što imam već u planu, kao i uloga u vesternu – rekao je popularni glumac.

Jadran Malkovič otkrio da je najznačajnije savete dobio od bivše žene Katarine.
Nebojša Babić / Ustupljene fotografije, Copyright 2021. All rights reserved.