Manekenka Rajli Gordon gotovo preko noći postala je zvezda TikToka nakon pto je u jednom videu "razbila" mit o tome da svi imaju savršena tela bez ijedne mane.

Ona je u snimku pokazala kojim se sve trikovima služe influenserke da bi izgledale mršavije, vitkije i zategnutije na fotografijama, iako je stvarnost potpuno drugačija.

Rajli se odlučila na ovaj korak kako bi, kako kaže, jednom zasvagda pokazala da savršenstvokao takvo ne postoji, te da se iza svega kriju pravilni uglovi kamere i poze tela.

"Želim da svi vole svoje telo baš kakvo je" započela je Rajli koja je 4 godine provela u Los Anđelesu radeći kao model, a danas su društvene mreže njen glavni izvor prihoda.

Posvećena je body positivity-ju i njen cilj je da ljudi, a pogotovo devojčice koje su u osetljivom dobu budu "realnije i prihvate autentičnosti".

"Svaka devojka se suočava sa nekom vrstom nesigurnosti i važno je da se podsetimo da smo ljudi i da su naša tela prelepa upravo onakva kakva jesu", rekla je za "Daily Star" nedavno.

Rajli Gordon nekada se bavila manekenstvom.
pritnscreen/instagram 

Inače, viralan video koji ju je proslavio započela je rečenicom "Tela koja izgledaju ovako..." i potom pokazala ugao u kom nje struk deluje tanko i zategnuti, a figura dobija izgled peščanog sata.

Rajli Gordon pokazala je na TikToku kako influenserke pozama varaju ljude.
pritnscreen/tiktok 

Već u sledećem trenutku opustila je mišiće i bilo je jasno da manekenka ima i stomačić, a uz to je napisala "mogu i ovako da izgledam".

Manekenka Rajli Gordon kaže da je sve u pozama, te da svako može da izgleda mršavije na fotografijama.
pritnscreen/tiktok 

"Influenserke koriste uglove kako bi učinile svoja tela mršavijim", objasnila je Rajli.

"Normalno je, bezbedno i poželjno da vaše telo ima obline i da se "trlja" dok se kreće, i u tome nema ničeg lošeg. Budite nežniji prema sebi", dodala je ona.

Rajli Gordon tvrdi da je najbitnije da se osećamo dobro u svom telu, te da ne postoji telo koje ne izgleda drugačije kada se kreće.
pritnscreen/tiktok 

"Iscpljujuće je da izgledate mršavo ili na određeni način. Mnogi modeli i influenseri koje vidite na mrežama imaju takva tela samo zato što su se tako namestili", objasnila je, a video u kom pokazuje kojim trikovima se služe pogledajte na kraju teksta.

@ryleygordonx Please be kind to yourself #bodypositivity#bodiesthatlooklikethis#curvy#naturalbeauty♬ bodies that look like this also look like this - mary skinner