Pevačica Nikolija Jovanović i njen suprug Relja Popović nedavno su postali roditelji još jedne devojčice čije ime ne žele da otkriju. Iako su sada pretežno posvećeni porodičnom životu, prizjau da uživaju u ulozi roditelja.

Velike promene su se desile u životima mladog para, a jedna od većih se desila neposredno pred praznike kada su se zajendo preselili u novi stan.

Naime, Nikolija je otkrila kako će proslaviti Božić, ali i pojedine detalje iz privatnog života o kojima ranije nije pričala, uintervjuu za 24sedam.rs.

- Božić ćemo ove godine provesti kod kuće. Ne radimo ni Relja, a ni ja. Biće u krugu porodice, nas četvoro uz ručak i puno ljubavi.

Nikolija Jovanović i Relja Popović su se preselili u novi stan.
ATA Images/Antonio Ahel 

S tim u vezi, otkrila je kako se danas snalazi u kuhinji.

- U kuhinji se svakako bolje snalazim nego pre nekoliko godina. Tome su upravo doprinela deca, ali i korona i vreme provedeno u kući, ali definitivno mislim da je biti domaćica najpotcenjeniji, ali i jedan od težih poslova. Generalno, održavati kuću, kuvati i sve što ide uz to, zahteva baš dosta energije i truda.

Nikolija je istakla da su ona i Relja posvećeni roditelji.

- Pomaže mi, naravno. Ali, ja to ne bih zvala pomoć. Generalno, žene prave tu grešku i kažu: "Tate pomažu". Oni ne pomažu, to su naša deca, i očevi učestvuju u roditeljstvu isto koliko i mame. Mislim da je to sasvim okej i to tako treba da bude. A što se tiče Relje, on je i te kako posvećen otac.

Nikolija Jovanović priznala da je Relja Popović posvećen otac.
ATA Images 

- Sa decom je sve lepše. Naravno da život nikako nije isti, u pozitivnom smislu. Manje se spava i ima mnogo više odgovornosti. Ne možete kao kada ste sami da ležete kad želite i da se budite kada hoćete, ali život poprimi neki drugi smisao i to nespavanje i posvećenost deci je mnogo lepo. Ispunjava nas i srca su nam veća.

Obzirom da joj je majka javna ličnost, a da o ocu koji se nikada ne eksponira javno ne priča, otkrila je u kakvim je odnosima sa roditeljima.

- U savršenim sam odnosima i sa majkom i sa ocem. Tata nikada nije želeo medijski da se eksponira i mi tu odluku poštujemo. Situacije u kojima se oslanjam na oca? Pa na iste kao i na majku. Oslanjam se na to što me vole i što ih volim, to je sva podrška koja mi treba od njih. Kada ste mlađi, kada ste dete, mama i tata su vam sve na svetu i oni su bili stub na koji sam se ja oslanjala kroz život, ali sada imam Relju i svoju decu i odrasla sam i od njih primam i dajem im svu svoju ljubav.

Nikolija Jovanović iskreno rekla u kakvim je odnosima sa majkom
ATA Images 

 Usledile su i promene stana, pa su se tako pred praznike preselli na novu lokaciju.

- Naravno da smo opremili bebinu sobu i u stanu smo koji nam trenutno odgovara. Možda za nekoliko godina promenimo lokaciju ako se tako budemo osećali, ali za sada imamo sve što nam treba.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!