Mikele Morone bez sumnje važi za najlepšeg i najpoželjnijeg muškarca sveta. Proslavio se ulogom u erotskoj drami "365 dana" i njegov izgled bio je dovoljan da zaludi žene, i to širom sveta.

Mikele Morono je neko koga su Srpkinje takođe izglasale za najvećeg zavodnika, zbog čega je pokrenuta i rasprava na društvenim mrežama. Ipak, ovaj Italijan je najnovijim potezom oduševio nežniji pol i sada su se, sigurno, bračne ponude udvostručile.

Mikele Morone svaki slobodan trenutak provodi sa sinovima.
Profimedia 

Naime, Mikele je uhvaćen na ulicama Rima, u društvu sinova, kojima je izuzetno posvećen. Iako je trenutno slobodan, Mikele najviše vremena provodi sa svojim naslednicima koji uživaju u svakom trenutku.

Kada su objavljene fotke sa sinovima žene širom sveta na društvenim mrežama su pisale da žele "odmah da ih oženi". Osim toga, ako je suditi po fotografijama, glumac se trudi da svoje sinove uči da budu plemeniti, te su tako pomogli jednoj starici na ulici.

"Posle ovih fotki želim brak momentalno", "Može da me drži zaključanu u podrumu jer... Pogledaj ga", "Predivan čovek", "Ovo je muškarac", "Koliko je lepo videti da je muškarac posvećen deci", glasili su samo neki od komentara.

Mikele Morone uči sinove da budu plemeniti.
Jimmy D'Angelo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, glumac je bio u braku sa dizajnerkom Rubom Sadeom sa kojom je dobio dvoje dece. Razveli su se 2018. godine, a nakon rastanka dogovorili su se da će zajedno voditi računa o deci i da će ostati u kontaktu.

Samo dve godine pre svetske slave bio je na rubu depresije i živeo je u malom selu na severu Italije.

Par se razveo 2018. godine, a nakon toga se šuškalo da je bio u vezi s balerinom Elenom D'Amario. Uprkos činjenici da je bio u braku i povezivanju s lepoticama, neki su u pitanje doveli njegovu seksualnu orijentaciju, i to nakon što je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju manekena i glumca Simona Susina.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!