Incident o kom bruje svetski mediji i društvene mreže dogodio se 23. decembra, a glumica i nekadašnja Plejboj zečica Patricija Kornval dospela je u centar skandala.

Naime, na snimku koji je postao viralan, vidi se kako Patricija udara i pljuje 80-godišnjeg čoveka, dok mu naređuje da stavi masku na lice. Iako ona sama ne nosi zaštitnu masku u toku rasprave, glumica nije odustala od svog bahatog ponašanja.

- Stavi jeb**u masku - vikala je na muškarca, koji joj je odgovorio da ne može da nosi masku dok jede, a nakon toga joj je uputio uvredu.

Nakon ovog leta, Kornval je uhapšena na aerodromu u Atlanti, ali je puštena uz kauciju od 20 hiljada dolara. Za sada se ne zna da li je optužena, prenosi The Sun.

- Let iz Tampe za Atlantu dočekala je policija nakon dojave o uznemiravanju putnika tokom leta. Situacije poput ove vrlo su retke za veliku većinu naših putnika, a Delta nema tolerancije za neposlušno ponašanje na našim aerodromima i u našim avionima - rekao je portparol aviokompanije za New York Post.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu koji kruži mrežama:

Glumica je i prošli mesec imala problema s policijom, kada je uhapšena zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!