Zahvaljujući ulogama koje tumače ili načinu na koji sebe predstavljaju na društvenim mrežama, često možemo stvoriti pogrešan utisak o poznatim ličnostima.

Većina nas nesvesno ume glumce da poistoveti sa likovima koje igraju, da se divimo savršenim životima slavnih dama, ali da ništa nije kako izgleda, najbolje znaju oni koji rade kao ugostitelji.

Tim povodom, Samanta Bergum, bivša konobarica iz Los Anđelesa, samog industrijskog centra zabave i Holivuda, otkrila je sve pikanterije o slavnima. Ona je na TikTok-u istakla da je jedna zvezda bila jako bezobrazna prema njoj, kao i da to nije očekivala.

Patrik Dempsi

Patrik Dempsi važi za jednog od omiljenih gostiju mnogobrojnih ugostitelja.
printscreen/instagram 

Zvezdi "Uvoda u anatomiju" Samnta je dala najvišu ocenu: 12/10. Kako kaže, Patrik Dempsi je "superdrag i superzgodan".

- Flertovala bih sa njim svaki put kad bi došao - priznala je.

Džejk Džilenhol

Džejka Džilenhola konobarica opisuje kao kulturnog i skromnog čoveka.
Shutterstock 

Glumcu je dala ocenu 10/10 iako je samo jednom bio u kafiću u kojem je radila. Opisala ga je kao skromnog i tajanstvenog, a potom je otkrila da mu je diskretnost bila veoma važna.

Adam Sendler

Adam Sendler je uvek rado viđen gost u restoranima i barovima Holivuda.
Shutterstock 

Ocenu 10/10 dobio je i Adam Sendler, za kojeg je Samanta rekla da je "baš onakav kakav i očekujete da će biti". Posebno ju je oduševio što je u kafić došao u "običnom" automobilu.

Pirs Brosnan

Konobari kažu da je Pirs Brosnan dosadan.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Zvezda "Džejmsa Bonda" dobila je jednu od najnižih ocena na Samantinoj listi, 5/10. Brosnan je bio redovan gost u kafiću, ali bivša konobarica ga je opisala kao "zaista dosadnu osobu".

Kendal Džener

Najviše ju je razočarala Kendal Džener, kojoj je takođe dala 5/10. Samanta tvrdi da je Kendal pokušavala da se predstavi imenom Lauren kako je osoblje ne bi prepoznalo.

Konobari tvrde da je Kendal Džener prilično nepristojna, kao i da nikada ne ostavlja bakšiš.
Instagram 

- Jako je čudna, nepristojna i gotovo nikad ne ostavlja bakšiš - tvrdi bivša konobarica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!