Poznato je koliko popularni glumac Vuk Kostić obožava prirodu, ribolov i reku. Svaki slobodan trenutak koristi kako bi se udaljio malo od Beograda i svakodnevne gužve, a često je isticao da mu ribolov pruža neprevaziđeni mir.

Kada mu tokom zime vremenski uslovi ne dozvoljavaju da ide na reku, glumac je spreman da prelazi hiljade kilometara u prirodi, u lovu. Ipak, u tome nije sam.

Vuk Kostić je odlučio da napusti Beograd zbog ribolova koji godinama obožava.
Instagram 

Njegov kolega Vojin Ćetković mu se često pridruži u svemu tome, a sada su otkrili da su skovali jedan plan.

Naime, Vuk je otkrio da planira da Beograd zameni Mokrom Gorom, ali i morem. Ima i dogovor da s Vojinom Ćetkovićem predaje glumu.

- Ako prođe auto-put do Užica, eto mene na Mokroj Gori i da putujem na predstave odatle u Beograd. A plan za lagano povlačenje vezan je za Bigovo.

Sa Vojinom Ćetkovićem dogovarao sam se da kupimo neku konobu, odnosno kućicu i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo. Bigovo je na dva minuta od Tivta - rekao je glumac za magazin "Story".

Vuk Kostić i Vojin Ćetković žele da kupe kuću na Cetinju u kojoj će predavati glumu.
Instagram 

Vojin Ćetković takođe voli da provodi vreme u vikendici u mestu Čortanovci koje pripada sremskom okrugu. Nekada dolazi sa suprugom Slobodom Mićalović i ćerkama, a često dođe i sam. Za poznati glumački par komšije imaju samo reči hvale.

- Znajte i svima recite kako Vojin sam kosi travu, sadi voće, čisti oko kuće. Ne angažuju nikoga od seljaka da im to radi, nemaju poslugu niti bilo koga da ih tu dvori. Vojin češće posećuje vikendicu - rekao je svojevremeno ekipi "Blic Pulsa" komšija Vojina i Slobode.

Vuka i Slobodu gledaćemo od jeseni u nastavku serije "Ubice mog oca 5", a Ćetkovića i njegovu ženu u drugoj sezoni "Tajne vinove loze".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!