Muzička pop zvezda Bili Ajliš nedavno je bila gost radijskog voditelja Hauarda Sterna kom je u intervjuu otkrila da je bila pozitivna na korona virus u avgustu ove godine.

Bili je otkrila da ju je spasila vakcina, i da se njena porodica nije zarazila jer su bili vakcinisani.

"Vakcina je je**o fantastična i spasila je mene i mog brata, ali i moje roditelje i prijatelje koje nisam zarazila", rekla je Bili Ajliiš i dodala da se dva meseca nakon infekcije nije osećala dobro, kao i da još uvek oseća neke posledice.

Bili Ajliš iskreno u intervjuu pričala je o korona virusu s kojim s borila u avgustu ove godine.
Youtube 

"Želim da budem jasna, ja sam dobro zahvaljujući vakcni. Da nisam bila vakcinisana, umrla bih jer sam bila jako loše. Kad kažem loše, to znači da sam se osećala grozno. Znate na šta mislim, kada ste bolesni, ali se osećate užasno", ispričala je iskreno Bili.

Mlada pevačica trdi da je danas dobro zahvaljujući vakcini.
Youtube 

Pevačica Bili Ajliš trenutno je jedna od najpopularnijih zvezda mlađe generacije. Ona je nominovana u sedam kategorija na ovogodišnjoj Gremi dodeli nagrada za drugi studijski album "Happier Than Ever" na kojem je sarađivala sa svojim bratom, ujedno i producentom Fineasom.

Njen poslednji album nalazi se na vrhu liste uglednih muzičkih magazina kao što su The Guardian, Billboard i Rolling Stone.

Bili Ajliš trenutno je jedna od najpopularnijih tinejdž zvezda.
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!