Kako astrolozi tvrde, pun Mesec 19. novembra biće poseban jer će na snazi biti i delimično pomračenje, a to će ubrzati promene i uneti nered u našu rutinu.

Ipak, ove promene nisu nužno loše, one mogu da vas izvuku iz vaše zone komfora i posle turbulentnog perioda prilagođavanja pruže neverovatno dobra iskustva. Kao što smo već rekli pun Mesec utiče na sve znakove Zodijaka, ali ovog šputa četiri znaka će to osetiti više od svoh ostalih, piše "Bustle".

Bik

Ovaj period utiče na vašu kuću doživljaja sebe, pa očekujte da ćete se suočiti sa preispitivanjem sopstvenog identiteta. Vi ne volite promene, ali sada će granice vaše zone komfora morati da budu pomerene. Očekuje vas period pun izazova, ali nakon njega slede napredak i priznanje.

pun mesec
unsplash/Josh Miller 

Lav

Lavove će ovo pomračenje ostaviti posebno ranjivim. Moguće je da ćete osećati veći pritisak na poslu ili intezivno očekivanje okoline da se ponašate na određen način. Takođe, iznenada ćete osetiti potrebu da dobijete potvrdu ljudi oko sebe da ste neodoljivi i fantastični, a to bi moglo da vas dovede do sagorevanja. Ovo je period kada treba da pronađete čvrsto uporište u sebi i da se ne oslanjate na druge kada je reč o pravcu u kome vaš život treba da ide.

Škorpija

Ovo je period u kome će doći do neočekivanih promena u vašim bliskim odnosima. Veoma je važno da u ovom trenutku razmislite o svojim vezama i odnosima sa ljudima i šta je ono što je izazov ili prepreka u njima. Ignorisanje štetnih obraza u odnosima će samo povećati vašu patnju, zato je bolje da se sa preprekama suočite direktno. Iskoristite period punog Meseca da se založite sa sebe i da pokušate da ljudima oko vas objasnite koliko vam znači njihova podrška.

Vodolija

Možda ćete se osećati veoma sentimentalno i prisećati različitih događaja iz prošlosti. Pun Mesec uticaće na vaš dom i privatni život, terajući vas da očistite mesto gde živite - i bukvalno i figurativno. Vreme je da se pobrinete za sebe i obnovite i spolja i iznutra pre nego što pređete u novu fazu života. Vodolije će morati da se pomire da neki delovi njih više nisu poželji za kvalitetan život i da izleče svoje rane iz prošlosti.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.