Čuveni agent 007, Danijel Krejg poznat je kao neko ko čuva privatni život od očiju javnosti.

Glumac svoju karijeru nije gradio na skandalima niti intrigama, te su mnogi bili šokirani kada se pre nekoliko godina obelodanilo da se u tajnosti venčao, a potom i dobio dete.

Svoju suprugu Rejčel upoznao je još 1994. godine u jednoj predstavi, a u vezu su ušli tek 16 godina kasnije, kada ih je spojio psihološki triler "Kuća snova". Okončali su svoje veze i uplovili u odnos, a ostalo je istorija.

Sada je glumac snimljen tokom šetnje na ulicama Njujorka sa trogodišnjom ćerkom čije lice do sada nisu pokazivali u javnosti, i za koju još uvek niko ne zna kako se zove.

danijel krejg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sve vreme je bio nasmejan i opušten, te se čini da mu slobodno vreme i te kako prija, iako je činjenica da mu je Džejms Bond saga donela ogromnu popularnost i samim tim, onemogućila da uživa u životu kako ranije dok nije bio poznat.

Inače, Krejg iz prvog braka ima 29-godišnju ćerku Elu, a i o tom braku glumac nikad nije govorio javno. I Rejčel Vajs iz veze sa filmskim rediteljom Darenom Aronofskim ima sina Henrija (15). Kako je poznato, upravo njihova deca i kumovi bili su jedinu gosti na venčanju glumačkog para, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock Danijel Krejg sa suprugom