Poznato je da su se u nekada hit seriji "Čuvari plaže" pojavile neke od najlepših i najzgodnijih glumica Holivuda.

Dona Deriko bila je jedna od njih, a čuvena plavuša igrala je ulogu slatkice Done Marko koja je bila prepoznatljiva po ubitačnom telu, ali i "bejbi fejsu".

Gotovo preko noći stekla je armiju obožavatelja, a iako su prošle godine i godine, situacija se do dana današnjeg nije promenila. Zapravo, Dona izgleda kao da nije ostarila ni dana, a svojim poslednjim izdanjem raspametila je svet.

U mrežastom kombinezonu Dona je ostavila sve bez daha, a ovo izdanje malo toga je ostavilo mašti. 

Zapravo, svako njeno pojavljivanje neretko je provokativnije od sledećeg čemu u prilog idu i paparaco fotografije. 

dona deriko danas
gotpap/starmaxinc.com / PA Images / Profimedia 

Iako ima 55 godina, na izgledu bi joj mogle pozavideti i daleko mlađe, te ne čudi što svaka njena objava ima na hiljade i hiljade lajkova ali i komentara.

Ipak, Donina lepota nije stvar genetike već plastične hirurgije što nikad nije krila.

- Rodila sam dvoje dece. Mršavila sam, gojila se... Želela sam ponovo da izgledam lepo i sigurno u sebe - rekla je glumica pre dve godine, osvrnuvši se na operacije.

Dona D'Eriko je operisala lice.
Paul Archuleta / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zatezala je lice, kao i vrat i stomak, a podvrgla se i liposukciji. Ne plaši se odlasku pod nož zato što još dugo želi da izgleda kao pre trideset godina kada je u crvenom jednodelnom kostimu trčkarala po plaži, a to je scena o kojoj i dan danas maštaju mnogi muškarci.

dona deriko nekad
Avalon / Avalon / Profimedia 

Možda će vas zanimati da pročitate: BEZ ZUBA, SA KOSOM PUNOM VAŠKI, U PRLJAVOJ ODEĆI: Nekada je krasila NASLOVNICE, plivala u parama, a danas jede iz smeća

Podsetmo, Dona je ranije pozirala potpuno naga u humanitarne svrhe. Ona je malo toga ostavila mašti kada je hrabro pozirala bez odeće, pokrivena samo crvenom farbom, a kako danas izgleda glumica, i da li se promenila od dana najveće slave pogledajte u galeriji u nastavku i procenite i sami.

printscreen/instagram Dona Deriko danas

Bonus video:

ZAŠTO SI TAKO MUŠKOBANJASTA? PAULA HUBLIN NEKAD I SAD: Rijaliti učesnica ovako je izgledala pre 12 godina i niko je NE PREPOZNAJE! Instagram