Bivša manekenka Loni Vilison, nekadašnja supruga Džeremija Džeksona, zvezde "Čuvara plaže", danas je daleko od zanosne lepotice koja je žarila i palila Holivudom, a nove slike teško je gledati.

Nakon što je se dve godine vodila kao nestala, konačno je pronađena na ulicama Los Anđelesa u oktobru 2020. godine, gde živi kao beskućnica, a njene fotografije su rastužile javnost.

Loni je na slikama bila neprepoznatljiva, a paparaci su je snimili kada se nasmejala strancu koji joj je dao hranu, a na fotografijama koje je The Sun objavio, jasno se vidi da joj nedostaju prednji zubi.

loni vilison danas izgleda neprepoznatljivo.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Tokom narednih meseci, Loni su paparaci uspeli da uhvate još nekoliko puta, međutim, fotografije su bile sve gore i gore, kao i njeno stanje koje se, kako se čini, pogoršavalo.

Loni vilison je izgledala sve gore i gore kako je vreme odmicalo.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon toga, nekoliko meseci nije bilo moguće videti je u javnosti, kao da se primirila, sve do nedavno, kada su je fotografi konačno pronašli. 

Loni Vilinson i dalje živi na ulici.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Loni Vilinson uslikana je najpre dok je jela ostatke hrane iz kontejnera. Nove potresne fotografije usledile su samo par nedelja nakon toga. Manekenka je gurala svoja kolica sa to malo ličnih stvari.

Loni Vilinson gurala je svoja kolica sa stvarima.
RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pažnja fotografa nije joj prijala i gledala je da se što pre skloni iz njihovog vidokruga. Bila je izrazito mršava i namrštena, a nakon što su se fotografije našle na mrežama, mnogi su se pitali kako je moguće da nema nikoga ko bi joj pomogao.

Loni Vilinson sklanjala se od paparaca.
RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, nekadašnja manekenka je u ranijem intervjuu za The Sun priznala da je u problemu, i otkrila im da je završila na ulici nakon što je doživela nervni slom. Još jedna od Džeremijevih bivših, Sindi Kovacs, prokomentarisala je za britanski tabloid da je glumac odbio da pomogne bivšoj supruzi nakon što su se razveli 2014. godine.

"Veoma je tužno to što se dogodilo Loni i što nikada nije dobila pomoć koja joj je bila potrebna", rekla je Sindi i dodala da joj je muka od načina na koji se Džekson ponašao prema njoj.

Loni Vilison nema prijatelje koji bi joj pomogli.
APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Bivša manekenka bila je udata za Džeremija od 2012. do 2014. godine, a zatim je nestala 2018. godine kada su prijatelji pokušali da je nagovore da ode u kliniku za odvikavanje kako bi se pozabavila mentalnim problemima i zavisnošću od kristal meta. Njen brak je propao nakon niza svađa pod dejstvom alkohola. Nakon poslednjeg sukoba, Džeremi ju je napao, a Loni je završila izgrebana, u modricama i sa dva slomljena rebra.

Loni Vilison bila je u braku sa zvezdom Čuvara.
Youtube 

Villison je radila kao asistentkinja u centru za plastičnu hirurgiju u Los Angelesu, a onda je 2016. godine doživela nervni slom i dobila otkaz, a zatim izgubila kuću.

Loni Vilison je brak pukao zbog droge.
Youtube 

Neko vreme je radila i kao instruktor fitnesa i krasila naslovnice nekih časopisa, ali sve je pošlo po zlu zbog mentalnih problema koje ima. 

loni vilison
printscreen/instagram 

Počela je ponovo da se drogira i od tada se borila sa zavisnošću od meta i alkohola i bavila se problemima mentalnog zdravlja.

Ipak, u intervjuu za "The Sun", Loni je rekla da razlog celokupne situacije nije ni njen bivši suprug, kao ni droga i slično, već "neki veoma loši ljudi".

Loni je ostala sama, bez prijatelja.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nastavila je: "Čak i ako bih mogla da zatražim pomoć, niko ne može mnogo da učini... Udarila me je struja pre nego što sam pre devet meseci postala beskućnica, pa ne mogu da ostanem u jednom mestu."

"Ne mogu da živim u zgradi, ne mogu da živim u domu, ne mogu nigde da živim, jer moram stalno da se krećem."

Dodala je: "Neću da zabrljam tuđi život jer su to drugi ljudi uradili meni, jednostavno moram da sačekam i vidim šta će se dogoditi kako vreme bude odmicalo."

37-godišnja bivša fitnes manekenka pronađena je u oktobru nakon što je dve godine bila nestala, a četiri godine je bila beskućnica, i kaže da je njena trenutna situacija rezultat neprijateljske politike prema onima koji doživljavaju beskućništvo.

U intervju za Tmi.buzz, na pitanje kada je poslednji put razgovarala sa bivšim suprugom, Loni je odgovorila: "Nisam razgovarala sa Džeremijem. Ne želim da razgovaram sa prijateljima, dobro mi ide. Ne želim da mi iko pomogne."

"Mogu da živim sama. Ovde imam sve što mi treba", rekla je Vilisonova i dodala, "zapravo nikoga nije briga za mene i ne želim da ih vidim, niti želim da iko vidi mene".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!